» » Як відкрити банку?

Як відкрити банку?

Як відкрити банку?

Сьогодні, в століття товарного достатку, коли на вітринах магазинів є все і у великій кількості, не мати вдома, наприклад, консервний ніж це нонсенс. Тому таке питання як відкрити банку не є настільки вже насущним. Але не все так просто, як здається. Бувають все ж випадки, коли відповідь на нього є життєво важливим. Уявіть собі, що ви в поході або на риболовлі, а з їжі у вас тільки консерви, а відкрити їх нічим. Страшна картина. Тому вміння відкривати різні види банок знадобиться в житті, можете не сумніватися.

Відкриваємо скляну банку

Буває, що часом дуже важко відкриваються банки з кришками. Якщо така банку не відкривається, то потрібно взяти ніж, акуратно засунути його кінчик між витками різьби і трохи повернути. У цьому випадку тиск всередині банки і на вашій кухні зрівняються, і кришка легко повернеться.

Можна таку банку перевернути догори дном і опустити кришку на пару хвилин в гарячу воду. Після цього рушником обернути кришку і спробувати її відкрити.



Постійно вислизає з рук кришку банки можна провернути, якщо накрити її харчовою плівкою або скористатися гумовими рукавичками.

Відкриваємо консервну банку

Питання, як відкрити банку кільки без ножа актуальний не тільки для студентів і любителів випити в підворітті, це ми вже з`ясували.

  1. Спосіб перший, покритий легендами і повір`ями або як відкрити банку тапком.Вам знадобиться важкий тапок і дві ложки. Найголовніше тут проробити дірку в банку. Для цього ставимо ложку біля краю кришки ручкою вниз і починаємо активно стукати по столовому приладу зверху. Не сподівайтеся, що це спосіб швидкий, тут вам доведеться запастися терпінням. Після того, як дірка буде виконана, просовуємо ложку в неї і починаємо орудувати нею як консервним ножем. Коли розміри дірки дозволять опустити в неї другу ложку, справа, поза сумнівом, піде швидше, так як одна ложка служитиме ножем, а інша упором. Ось такий непростий спосіб.
  2. Спосіб другий простіше, зате не такий видовищний, як перший. Найслабше місце в консервній банці це місце з`єднання кришки зі стінкою, його можна просто перетерти з допомогою підручних засобів. Наприклад, можна потерти банку об асфальт, бетонна підлога або камінь. Кілька хвилин і вміст заповітної банки ваше.
  3. Спосіб третій існує в теорії, але не варто ним користуватися на практиці. Можна поставити банку в каструлю з водою і нагрівати все це на вогні, поки банку не вибухне від підвищити в ній тиску. Банку, таким чином, ви, звичайно, відкриєте, але все, що в ній знаходилося, виявиться на стелі і стінах.

Тепер, знаючи, як відкрити консервну банку без ножа і як впоратися з неотвінчівающейся кришкою, ви, напевно, станете незамінним помічником по господарству, завзятим і безстрашним рибалкою і мисливцем, виграєте жоден суперечка на чималу суму грошей. Ну а якщо серйозно, то ж ніхто не знає, де і коли знадобляться вам ті чи інші знання, так що хай вже вони, ці знання, будуть, а вже застосувати їх ви завжди встигнете.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!