» » » Як прикрасити свій город?

Як прикрасити свій город?



Як прикрасити свій город?

У багатьох людей є свій город. І звичайно, існує багато способів, як прикрасити город своїми руками. Зрозуміло, що в першу чергу всіх городників цікавлять грядки, але не існує такої людини, яка не хотіла б, щоб його город завжди радував око своєю неповторною красою.

прикрашаємо город

  • Прикрасити свій город, ви можете за допомогою натурального каменю - він завжди виглядає дуже красиво. Трохи пофантазуйте і спорудити композиції з каменів різних розмірів, на ваш смак.
  • Як прикрасити город? Гарною прикрасою буде служити стильний новий квітник. Це може бути авторська композиція або якась незвичайна клумба, наприклад, у вигляді автомобіля або човна. Також застосовуйте цікаві матеріали для індивідуального оформлення вашої ділянки.
  • Ви можете поставити красиві опори для рослин - це відмінний елемент, який повністю змінить вигляд вашого городу в кращу сторону. Дуже зручні і гарні вертикальні підпори, так як вони будуть прикрашати город і взимку, ви їх можете купити вже готовими, і по-особливому встановити і прикрасити свою ділянку.
  • Розмістіть по городу переносні контейнери для рослин. Їх дуже просто прикрасити своїми руками. Елементарно пофарбувати або ж обклеїти черепашками камінчиками. Ви можете проявити свою фантазію і застосувати в якості контейнера бочку або старовинний праска. Це додасть вашому городу особливий стиль.
  • Багато дизайнерів приходять до вирішення прикрасити город шпаківнями. Зробіть шпаківні незвичайної форми або ж багатоповерховими. Необов`язково їх робити з дерева, можна використовувати різні матеріали. Головне, зробити будиночок яскравим. Ці дизайнерські об`єкти точно оцінять ваші шановні гості.
  • Зробіть затишний куточок на своїй ділянці. У цьому вам допоможе дачні меблі. Можете встановити столик, стільці і лавку. Якщо ви творча особистість, то зробіть меблі своїми руками. Це точно додасть вашому городу унікальність.
  • Також, прекрасним вирішенням питання, як прикрасити свій город, можуть вам служити декоративні ліхтарі. Це можуть бути і ліхтарі, що працюють на сонячних батареях. Для їх розміщення чи ж не вам не буде потрібно професіонал. Вставте їх у землю по периметру стежки, і затишок вашому городик забезпечений.
  • Город - це те місце, де ви можете дати волю своїй фантазії. Змішайте квіткові і овочеві посадки. Поставте біля рядків міні-огорожі. У продажу їх величезна кількість, це означає, що вам буде з чого вибирати. А внести родзинку в ваш город може лякало.
  • Також прекрасно виглядатимуть і дерев`яні таблички з назвами рослин це - абсолютно універсальний аксесуар для всіх городів і садів без винятку. Всі такі таблички також виготовляють на замовлення, вручну з дуба. Їм нестрашні ні полив, ні дощ, а той факт, що з часом дуб буде темніти - тільки додасть даному садовому аксесуару краси. При правильному зимовому зберіганні, таблички будуть з гідністю прикрашати ваш город дуже багато років.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!