» » » Затишна піжама для ледачого уїк-енду

Затишна піжама для ледачого уїк-енду

Затишна піжама для ледачого уїк-енду

Наближається осінь і все частіше з`являється настрій укутати в теплий плед, включити старий фільм і в компанії улюбленого насолодитися приємним ввечері. Який одяг підібрати для романтичної, але разом з тим розслабленої обстановки? У цьому сезоні модні дизайнери пропонують переглянути ставлення до піжамі як виключно до одягу для сну і використовувати її в якості домашнього костюма для відпочинку. Звичайно, мереживний пеньюар або шовковий халатик виглядають більш сексуально, але є час бути не тільки сексі дівою, але і милою, романтичною і жіночною. Тому, напередодні холодів сміливо вирушайте на шопінг за новенькою затишній піжамою. До речі, пройшовши за посиланням https://intimo.com.ua/catalog/130/, ви зможете ознайомитися з широким асортиментом затишних піжам і домашніх костюмів від кращих європейських виробників жіночого одягу.

Яку піжаму краще вибрати?

піжамаЯкщо ви хочете почувати себе комфортно, віддайте перевагу натуральним матеріалам, які приємні до тіла, не парять і не подразнюють шкіру. Це може бути бавовна, ситець, віскоза, шовк або тонкий трикотаж. Що стосується фасону, то цієї осені будуть в моді комплекти з вільних брюк і футболок, шортиків і майок, а також лосин і топів. Орієнтуйтеся на свою фігуру і на те, в якому з костюмчиків ви будете почувати себе максимально розслаблено, адже ви вибираєте комплект для відпочинку.

Що стосується колірної гамми, то оптимальним варіантом буде непомітна забарвлення в пастельних приємних оку тонах. Також цікаво і свіжо виглядають моделі з графічною смужкою або в горох. До речі, вернути ніс від кумедних принтів у вигляді зайчат і кошенят, не варто - нехай в запасі буде хоча б одна така мила і зворушлива піжама і їй напевно знайдеться гідне застосування.



піжама

Недозволено обійти стороною тему романтики і, звичайно, варто згадати про те, що в гардеробі кожної поважаючої себе леді повинна бути шовкова або мереживна піжама для вечірніх романтичних «побачень» з улюбленим. Нехай ви будете надягати її не так часто, як улюблений бавовняний комплект, але для особливих випадків таке вбрання завжди треба мати напоготові.

В каталозі нижньої білизни інтернет-магазину «інтим» ви завжди зможете знайти масу цікавих фасонів піжам для сну і домашнього відпочинку. Привітні кваліфіковані консультанти з радістю допоможуть вам визначитися з вибором і підібрати цікаві комплекти для спокусливих домашніх образів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!