» » » Як їдять кумкват?

Як їдять кумкват?

Як їдять кумкват?

Кумкват можна віднести до сімейства цитрусових фруктів, а в наших магазинах з`явився він не так вже й давно, але, при цьому, «золотий апельсин» відразу зміг завоювати вірних шанувальників і любителів. На відміну від інших екзотичних фруктів кумкват ще не досить популярний серед обивателів, але при цьому зумів знайти свого покупця на вітчизняному ринку.

Як треба їсти кумкват

У кумквата шкірка дуже солодка і тонка, тому його необхідно з`їдати повністю, з шкіркою або розрізаючи на тоненькі скибочки. При покупці необхідно враховувати, що у гонконгських плодів кумвата самої їстівної частиною вважається м`якоть, у інших вона може бути кислою настільки, що її потрібно буде просто видалити і їсти тільки одну шкірку. Насправді, азіатські кухаря ніколи б не пробачили нам таке поводження з кумкватом, тому що вони знають точно, як правильно поводитися з кислими або солодкими плодами.

На сьогоднішній день в Європі кумкват став модною закускою до мартіні- його вживають в їжу замість оливок, і також можуть додавати в салати.

Кумкват використовується як в обробленому, так і в сирому вигляді. Так що питання про те, як приймати в їжу кумкват правильно далеко не пусті. Купуйте кумкват і їжте його правильно, на здоров`я!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!