» » » Як приготувати філе індички?

Як приготувати філе індички?

Як приготувати філе індички?

Вітання! Любите готувати ви чи ні, вам, в будь-якому випадку, буде корисно дізнатися дещо про індичці. Ми готуємо індичку не так часто, а даремно. М`ясо індички вважається дієтичним м`ясом, так що їсти його можна абсолютно всім!

Але найголовніше - можливість готувати індичку різними способами: від банальної варіння, до гасіння в печі.

Як отримати філе індички

Природно, куди простіше купити вже готове філе, і нам залишиться тільки його приготувати. Але, якщо вас, з якихось причин не влаштовує такий варіант, то ... Беремо тушку і вирізаємо грудку. Саме це м`ясо і буде нашим філе.

Як приготувати філе індички: дієтичні страви

Велика частина дієтичних страв - приготовані на пару. Так давайте ж зробимо саме так!

Просто візьміть м`ясо і почніть фантазувати: його можна відбити, нарізати шматочками, просто кинути в пароварку і так далі.

Індичка, приготована в пароварці

Я раджу нарізати м`ясо невеликими шматочками або трохи відбити, якщо шматочки великі.

Тепер слід приправити страву. Використовуйте будь-які приправи: сіль, перець, паприку, сушену зелень ... Насправді, на цьому етапі, як і на багатьох інших, можна і навіть потрібно експериментувати! Якщо ж ви побоюєтеся, в деякому роді таких авантюр, то просто посоліть і поперчіть м`ясо.

В іншу секцію пароварки покладіть картоплю або овочі, і, незабаром, ви отримаєте смачний, а головне корисний вечерю!

тушкована індичка



Ще один спосіб приготувати м`ясо: тушкуйте його. Наріжте м`ясо шматочками, приправити і киньте в сотейник або сковорідку. Через півхвилини додайте гарячої води і зменшіть вогонь. Накрийте кришкою. М`ясо гаситься, але щоб ви їли не просто м`ясо, раджу вам додати овочі або гриби прямо в сотейник. Підберіть гарнір до смаку, і ви готові дивувати!

Так Ви дізналися, як приготувати філе індички.

Але всі ми знаємо, що смачна їжа - шкідлива їжа, тому зараз я вам розповім, як смажити м`ясо.

Чи не дієтичні рецепти

Смажена індичка

1 варіант

Отже, як смачно приготувати філе індички? Самі пропащі кулінари знають, що найкраще м`ясо - м`ясо, обсмажене на сильному вогні, та з цибулькою, та з картоплею ...

Беремо філе, ріжемо на шматочки і приправи. Перець, паприка, кардамон, куркума - нам підійде все! Злегка обсмажуємо цибулю на маслі і кидаємо в сковороду м`ясо. М`ясо готується не довго, тому тут же смажимо картоплю. Якщо ваше м`ясо приготувалося раніше, то просто переставте сковороду на іншу конфорку. Ваш вечеря готова!

2 варіант

Ще один хороший спосіб: відбиваємо філе, можна нарізати смужками. Змішуємо приправи з паніруванням або борошном. Попередньо обваляти м`ясо в сирому яйці, занурюємо його в паніровці і смажимо. Ідеальний, а головне, знову - таки, простий спосіб!

Як бачите, немає нічого складного в тому, щоб приготувати філе індички, а практикуватися ще простіше!

Приємного апетиту і до зустрічі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!