» » Корисні поради щодо створення вечірнього образу

Корисні поради щодо створення вечірнього образу

Корисні поради щодо створення вечірнього образу

Зараз серед молоді дуже популярні різноманітні тематичні вечірки. І багато дуже серйозно ставляться до створення свого образу, продумуючи його стиль до дрібниць. Це досить трудомістке заняття, оскільки купити все що потрібно в одному місці і при цьому не сильно вдарити по гаманцю майже неможливо.

Але існують всілякі хитрощі і Лайфхак, які допоможуть Вам досить швидко і недорого підготується до будь-тематичну вечірку або святкового заходу.

  1. У сфері організації свят є досить багато кампаній і інтернет-магазинів, які займаються продажем карнавальних костюмів, у багатьох з них, є додаткові знижки для дрібнооптових покупців. Таким чином, скооперувавшись зі своїми друзями і зібравши замовлення на кілька костюмів, Ви цілком можете скористатися цією можливістю і трохи заощадити.
  2. Крім продажу костюмів і реквізиту, є багато магазинчиків, які надають послуги з оренди театральної атрибутики. Оренда костюма розраховується подобово, що дуже економічно, а якщо Ви не любите повторюватися і на кожному заході віддаєте перевагу з`являтися в новому образі, то цей варіант найбільш оптимальний, оскільки відпадає необхідність зберігати або займатися перепродажем непотрібних костюмів.
  3. Зібрати ефектний образ можна і зі звичайних повсякденних речей особистого гардеробу, вміло доповнивши їх добре підібраними аксесуарами, покупка яких, безсумнівно, обійдеться дешевше, ніж придбання карнавального костюма. Крім того, багато аксесуари є універсальними і їх можна в майбутньому використовувати вже при створенні іншого вечірнього або святкового образу.
  4. Для любителів і умільців швейної справи, є ще один вихід зі скрутного становища, він найменш популярний і, мабуть, самий трудомісткий з усіх перерахованих. Купівля декількох метрів тканини потрібної фактури та навички крою та шиття дозволять створити унікальний і неповторний костюм зшитий, що називається «по фігурі».
  5. Набирає популярність спосіб виділитися із загальної маси і здивувати оточуючих - нанесення аквагриму або натільних змиваються татуювань. Образ лісової феї, чарівниці, єгипетської цариці, пірата, орка або інших популярних персонажів можна без зусиль створити за допомогою фарб і пензлика. Для цього зовсім не обов`язково володіти навичками малювання, є маса творчих студій, де Вас за цілком прийнятну ціну перетворить професійний гример.


Перераховані вище способи можна поєднувати і тим самим підібрати для себе найбільш прийнятний по трудовитратах і фінансових вкладень рішення по створенню вечірнього або святкового костюма. У будь-якому випадку, в кожному святі головне настрій, а якщо є настрій, то все інше налагодиться саме собою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!