» » » Як виміряти розмір і довжину ніг?

Як виміряти розмір і довжину ніг?

Як виміряти розмір і довжину ніг?
Як виміряти розмір і довжину ніг?

У дорослої людини необхідність точно знати свої розміри виникає не часто. Адже завжди можна приміряти вподобані речі, взуття і зробити вибір. Але зараз все більше покупок ми почали здійснювати через інтернет-магазини або різні аукціони. А тут уже не обійтися без уміння визначати свої розміри, так як тільки знаючи свої точні розміри, ви зможете підібрати правильну річ. Розберемося, як визначається розмір і довжина ніг.

Визначення довжини ніг

Для того, щоб правильно виміряти довжину ніг вам знадобиться помічник і довжина нігсантиметр або будівельна рулетка.

  1. Станьте прямо, поставте ноги паралельно один одному.
  2. Нехай помічник акуратно виміряє відстань від випирає кістки таза навпаки тазостегнового суглоба до вашої п`яти.
  3. Пряма лінія повинна бути перпендикулярна підлозі.
  4. Отриманий результат - це довжина ваших ніг.
  5. А тепер порівняйте довжину ніг і значення половини вашого зростання. У представниць жіночої статі різниця в 4-6 см говорить про те, що перед вами володарка ніг середньої довжини, більше - довгих, менше коротких. Для чоловіків ідеальне співвідношення між зростанням і довжиною ніг - 1: 1.

Вимірюємо розмір ноги

  1. Для того, щоб правильно виміряти розмір своєї ноги або ноги вашої дитини необхідно стати на листок паперу і обвести стопу олівцем або маркером.Розмір ноги
  2. Якщо ви будете носити взуття з носком, особливо вовняним, то одягніть його і тільки після цього обрисуйте ногу олівцем.
  3. Існує одна маленька хитрість: Чиніть цю процедуру ввечері, так як до кінця дня наші ноги часто набрякають і відповідно розмір збільшується.
  4. Тепер виміряйте відстань між крайньою точкою п`ятки і самим випирає пальцем,Розмір ноги так щоб ця лінія була паралельна стопі.
    Отриману довжину стопи шукайте в спеціальній таблиці. Якщо ваш результат «потрапив» між двох розмірів, вибирайте більший.
  5. Уміння правильно виміряти розмір ноги особливо важливо для батьків дітей. Адже не завжди є можливість відвідувати магазин разом з чадом.
  6. Рідше при позначенні розміру використовується такий показник як повнота. Для його визначення візьміть малюнок з контуром вашої стопи і виміряйте відстань між двома найширшими точками.

розміри взуття



Існує 4 основних системи нумерації розмірів взутті, визнані в різних країнах:

  • міжнародний стандарт ISO 3355-77;
  • європейська;
  • англійська;
  • американська.

Теоретично, їх створення мало стандартизувати розміри взуття різних виробників, але практика показує, що краще за все кожен раз, купуючи взуття різних виробників без примірки, звірятися з таблицею розміру на сайті виробника або інтернет магазину.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!