» » » Як носити боді?

Як носити боді?

Як носити боді?

Боді відносять до розряду нижньої білизни. Так воно і було задумано спочатку. В єдине ціле з`єднали маєчку і трусики, причому нижню частину зробили із застібками. Спочатку це були гудзики, а в подальшому кнопочки. Боді шиється, в основному, з натуральних тканин - бавовни, віскози, шовку, трикотажного полотна. Верх боді може бути з горловиною або без, з тонкими або широкими бретельками, з відрізним ліфом і з чашечками для грудей. Як носити боді? Вибір варіантів поєднань боді з іншим одягом залежить від моделі боді.

Варіанти нарядів з боді

Випускаються ексклюзивні боді, які надягають замість сорочки або блузки на вечірку. Наприклад, мереживне боді. З чим носити таке боді, про це краще задуматися заздалегідь, а не перед вечіркою. Потрібно підібрати легку спідницю або широкі штани. З аксесуарів підійдуть великі намиста або тонкий золотий ланцюжок з кулоном, чудово виглядатиме намисто зі стразами Сваровські.

Боді-сорочки бувають різних кольорів і фасонів. З коміром або без, з довгим або коротким рукавом, з гудзиками, кнопками, гачками, зав`язками та т. Д. Боді у вигляді сорочки ефектно виглядає з джинсами і брюками, особливо із заниженою талією. Під відкладний комір можна пов`язати косинку в тон боді або контрастує з ним.

Облягає боді добре Дивіться з брюками, шортами, різними спідницями, особливо об`ємними (варіант для чорних боді). Якщо у боді довгі рукава, то вибирайте для комплекту міні-спідниці. Боді тілесного кольору підійде під плаття.

З чим носити сорочку-боді, вирішувати вам. Потрібно тільки включити фантазію і підібрати до смаку штани, капрі, спідницю, сарафан, спідницю-штани або плаття в стилі сафарі. Боді - предмет одягу, який дуже добре поєднується з абсолютно різними предметами одягу.

Коригувальні моделі боді



В даний час виробники брендового нижньої білизни приділяють все більше уваги коригуючих фігуру моделями. Стягуючі трусики, боді, купальники, лосини продаються в багатьох магазинах нижньої білизни на будь-який розмір.

За своїм зовнішнім виглядом коригуючий білизна поступається мереживної вишуканому, але функціонально випереджає. Коригуючий нижню білизну тягне талію, підтягує сідниці і ікри, робить плоским животик, а фігуру - стрункою і витонченою. Як правильно носити боді з утягивающим ефектом, підкажуть продавці-консультанти.

Головною відмінністю коригуючого білизни є його компресійні властивості. Під час носіння коригуючого білизни фігура візуально зменшується в об`ємі на 1-2 розміри, посилюється кровообіг і підвищується тонус м`язів. Така білизна покращує поставу, збільшує об`єм грудей.

У післяпологовий період коригуючий білизна допоможе впоратися з розтяжками і підтягнути живіт. З чим носити боді, коригуючий фігуру після пологів, краще дізнатися у лікаря. Доктор підкаже, носити чи втягування боді, трусики або шорти, чи немає протипоказань і чи доцільно носіння такого білизни відразу після пологів.

Коригуючий білизна підвищує еластичність і пружність шкіри, веде до зниження ваги. Багато жінок Європи, Америки, а тепер уже і Росії надягають під сукні для втягування боді і виглядають на мільйон доларів. Ніяких жирових складочок і обвислого живота, випирають стегон і опалого грудей. Фігура в такій білизні виглядає ідеально стрункою, підтягнутою, красивою і граціозною. А Ви отримуєте гарний настрій від захоплених поглядів, звернених на Вас!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!