» » » Де знаходиться домінікана?

Де знаходиться домінікана?

Де знаходиться Домінікана?

На нашій планеті багато цікавих і гарних місць, які варто відвідати. У даній статті розповімо про Домінікані. Де знаходиться Домінікана, коли варто її відвідати - це перші питання, що виникають у туристів.

Домінікана є острівною державою, основна її частина знаходиться в східній частині острова Гаїті. Південний берег острова омивається Карибським морем, а північний - атлантичним океаном. Іншу частину острова займає Гаїті, від якого відокремилася домініканська республіка, здобувши незалежність 28 лютого 1844р. (Даний день є офіційним святом). Серед безлічі дрібних островів, які також відносяться до Домінікані, найкрупнішими є острова: Саона, Беата, Кайо Левантадо.

Зупинимося докладніше на описі цієї держави. Повна його назва - Домініканська Республіка. Офіційна мова - іспанська. Національна валюта - домініканські песо. Загальна площа даного держави становить 48730 км2. Столицею Домінікани є місто Санто-Домінго.

Тропічний клімат Домінікани дозволяє туристам відпочивати в ній цілий рік. Найспекотніший місяць в році - це серпень, проте спека не доставляє дискомфорту, так як її полегшують морські вітри. Летіти в Домініканську республіку з Москви доведеться 12 годин.

Для росіян в`їзд в Домінікану - безвізовий, при в`їзді видається туристична карта, яка коштує 10 доларів, при виїзді належить сплатити ще 20 доларів (аеропортний збір). Дана туристична карта дозволяє перебування в країні до 30 днів, також є можливість її продовжити.

Де знаходиться Домінікана на карті, Ви тепер знаєте. Якщо Ви любите пляжний відпочинок, сонце, море, то ця країна вічного тепла Вас невимовно порадує!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!