» » » Де знаходиться хогвартс?

Де знаходиться хогвартс?

Де знаходиться Хогвартс?

Напевно багато дітей і підлітків, читаючи книги про Гаррі Поттера або насолоджуючись переглядом фільмів про його пригоди, хотіли б опинитися на його місці або хоча б повчитися в знаменитій школі магії Хогвартс. Але для того щоб туди потрапити, для початку потрібно з`ясувати, де знаходиться Хогвартс.

Хогвартс дійсно існує, тільки в невеликому розмірі. Міні-будівля була побудована для зйомок. У реальному розмірі, на жаль, школи поки немає. Можливо, фанати книг і фільмів про Гаррі якось допоможуть в майбутньому в будівництві цього магічного будівлі.

А якщо визначати місце розташування школи Хогвартс по тексту книги, то ми отримаємо такі відомості: магічне будівля знаходиться строго на півночі від Лондона - столиці Великобританії. За іншими даними, Хогвартс розташований в Шотландії.

Потрапити в школу не так просто, туди не можна просто приїхати на будь-якому транспорті. Якщо звернутися до книги, то ми дізнаємося, що новоспечені студенти повинні були на спеціальному поїзді "Хогвартс-експрес" 1 вересня дістатися з вокзалу Кінгс-Крос до села Гогсмід, попередньо пройшовши через стіну-бар`єр між 9 і 10 платформами. А вже від станції Гогсмід студенти добиралися до школи по Чорного озера на невеликих човнах. Потрапити в Хогвартс, як бачите, складно, так, і школа сама не зі звичайних, тому, звичайно, вона повинна бути прихована від очей простих людей.

А якщо ви крім творчості Джоан Роулінг цікавитеся електронною музикою і хочете влітку потрапити на фестиваль Казантип, то вам стане в нагоді стаття Де знаходиться Казантип.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!