» » » Що таке кін?

Що таке кін?

Що таке кін?

У даній статті ви дізнаєтеся, що таке кін. Цей термін має безліч значень. Ми постараємося розглянути найбільш актуальні з них.

Кон - це ...

  • перш за все законом називають максимальний виграш в грі. Якщо розглядати контекст азартних ігор, то кін служить тут місцем для зберігання всіх ставок, які були зроблені гравцями для участі в грі. Як вже було зазначено, це також і сума всіх ставок або максимальний виграш. Крім того, це ще виділене місце в грі, наприклад, якась зона або риса. Якщо ви хочете побачити конкретний приклад використання цього слова в контексті гри, то вам варто прочитати статтю нашого сайту Що таке покер;
  • у Франції Кон - це комуна, яка знаходиться в регіоні Бретань, в департаменті Кот-д`Армор;
  • багатьма мовами світу використовують приставку «кін» для позначення сполучення, сполуки, зв`язку;
  • в анімаційному серіалі «Бліч» є плюшевий лев на ім`я Кон;
  • крім усього іншого, під прізвищем Кон прославилося велика кількість людей. Наприклад, Вальтер Кон є фізиком-теоретиком і лауреатом Нобелівської премії з хіміі- Ігор Семенович Кон був радянським і російським соціологом і психологом, академіком Російської академії освіти-Лотте Кон була першою жінкою-архітектором- Майк Кон - американський бобслеіст- Марко Кон - співак і композитор з Сербіі- Соломон Кон - белетрист з Німеччини-Тіакі Кон - режисер аніме з Японії і т. д.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!