Як складати речі?

Як складати речі?

Здавалося б, що є простіше, ніж укладати речі в шафі? Є шафа, є речі, бери собі тихенько і складай. Та ні. З питання, як складати речі в шафі, є багато рекомендацій.

кілька правил

Правило перше. Перш, ніж приступити до цієї роботи, виверніть всі з шафи і уважно перегляньте. Якщо у вас в шафі виявилася одяг, яка погано на вас сидить, має дефекти або просто діри, то її відразу ж виймайте з своєї шафи. В іншому випадку, вона просто буде у вас лежати і займати місце. Її можна пустити на ганчірки або просто викинути.

Правило друге. Відсортуйте одяг. Її можна розділити за кольором, а можна по сезонах. Другий варіант більш вигідний. Полку в шафі ділимо на дві частини. Якщо зараз на вулиці зима, то одяг, яку носимо влітку, покладемо далі, біля задньої стінки. Одяг зимовий лежатиме ближче до нас. Трикотаж, який одягаємо і влітку, і взимку складемо на окрему полицю.

Як правильно складати речі, рад є багато, але, найправильніший рада - складайте так, як буде зручно вам самим. Складайте, щоб все було у вас «під рукою». Можна одну полицю шафи відвести для футболок і сорочок. Перейшовши по посиланнях «Як скласти футболку?»І«Як скласти сорочку?»Ви будете знати, як слажівается футболка і сорочка.

особливий підхід



У нашому гардеробі завжди є місце одязі для особливих випадків. Її ми розмістимо на полиці внизу, так як її ми використовуємо не так часто. Окремий «кабінет» ми виділимо штанів. Джинси, бриджі, шорти, спортивний одяг складемо на окремій полиці. А куди складати речі, такі як білизна і шкарпетки? Рекомендується для цих цілей виділити кілька ящиків. Шкарпетки, колготки будемо зберігати в одному ящику, а білизна - в іншому.

У нас в шафі багато вішалок. З ними також потрібно розібратися. Не завжди у нас вийдуть, що ми можемо повісити одну річ на одні плечі. Тому, найновіші і улюблені, дорогі і святкові речі вішайте на вішалки, а по можливості в чохли. Одяг з ніжних тканин любить, щоб їй приділили максимум уваги і повісили на м`які вішалки. Для брюк купите спеціальні вішалки, вони будуть у вас мати презентабельний вигляд, і не будуть м`ятися. Те ж саме і відноситься до спідниць. Коли вони на плічках, то мають гарний вигляд, їх можна не прасувати.

Краватки і ремені, хустки і всі аксесуари зберігайте на багатофункціональної вішалці. Це дуже зручно і практично. Тепер, коли ми вже розібралися, як складати речі в шафі, поговоримо про наших капелюхах. Часто ми не наважуємося їх купувати собі, тому що не знаємо, куди покласти їх на зберігання. Якщо у вашій шафі немає круглих контейнерів для капелюхів, то розподіліть їх по коробках.

Ще одна наша проблема - це взуття. Її у нас завжди багато - на всі випадки життя і всі сезони. Для спортивного взуття можна придбати чохли. У разі якщо є місце внизу шафи, то поставте кошик для взуття або етажерку. Якщо у вас все взуття відсортована по коробках, то для того, щоб полегшити її пошук, коробки можна підписати або наклеїти фотографії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!