Як скласти футболку?

Як скласти футболку?
Як скласти футболку?

Коли в гардеробі у людини далеко жодна футболка, і вішалок у шафі вже не вистачає, необхідно навчитися тому, як складати футболки. Кинувши футболку абияк в шафу, гладити її потім буде дуже складно. А спробувавши футболку відразу після прання і красиво склавши, перед виходом залишиться лише погладити пару неглибоких ліній.

Колишнє звалище у тебе в шафі скоро перетвориться в ідеальний гардероб! Красиво скласти футболку, як виявилося, дуже просто і досить швидко. Сьогодні Ви дізнаєтеся два популярних способу складання футболок, які прийшли з Японії та Італії, і виберете той, який Вам сподобається більше.

Як скласти футболку - японський метод

  1. Вибираємо рівну поверхню, на якій може поміститися футболка. Кладемо футболку, так би мовити, "обличчям" вгору, і щоб вона лежала боком до нас. Права рука повинна бути поруч з рукавами футболки, а ліва - близько її низу.
  2. Пальцями правої руки візьми футболку за далеке від себе плече, трохи правіше горловини.
  3. Спробуємо за допомогою своєї уяви мислення провести пряму лінію від пальців правої руки до низу футболки, паралельно бічному шву вироби. На цій лінії необхідно зробити "защип" пальцями лівої руки трохи нижче рукава (тобто можна відрахувати приблизно 7 см від краю футболки). Візьміть в цьому місці футболку так, щоб великий і вказівний пальці захопили і верхню і нижню частину футболки.
  4. Тепер складаємо футболку навпіл, залишаючи ліву руку на місці, а праву - перекидаючи до низу футболки. Там пальцями правої руки захоплюємо ще й нижню частину футболки. Не лякайтеся від результату, Ви все робите правильно!
  5. Нам залишилося витягнути ліву руку назовні (до себе) і трохи потрясти футболку, щоб розглядалися маленькі складки.
  6. А зараз залишився рукав підгинаємо під футболку симетрично першому рукаву.


У перший раз у Вас вийшло вже красиво, а в другій - вийде ще й швидко! Також буде корисно подивитися на відео, як складати футболку.

Як скласти футболку - італійський метод

  1. Точно також на рівну поверхню кладемо футболку "обличчям" вгору, стоїмо збоку від неї.
  2. Правою рукою захоплюємо футболку за далеке від себе плече, трохи правіше горловини. А лівою рукою беремося за нижній край футболки, паралельно правій руці.
  3. Піднімаємо футболку з поверхні так, щоб дальній її край загнувся в сторону "від нас".
  4. З`єднуємо обидві руки, складаючи виріб навпіл. Праву руку відводимо на новий вийшов правий край футболки.
  5. Кладемо футболку на стіл, підгинаючи вільний рукав під футболку симетрично першій стороні.

Те, як складати красиво футболку по-італійськи, також можна побачити на відео.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!