» » » Що можна зробити з речей?

Що можна зробити з речей?

Що можна зробити з речей?
Що можна зробити з речей?

Друге життя речей - дуже популярне нині протягом, багато модниць підтримують дане хобі і не дарма! Необов`язково витрачатися на покупку нових предметів гардероба - створити новий образ можливо, декорувавши звичний аксесуарами зі старих речей.

з футболки

У шафі будь молодої дівчини знайдеться величезна кількість непотрібних речей і найбільше серед таких виявиться футболок різного ступеня "поношенности". Всіх їх шкода викинути, але і носяться вони неактивно. Так що, спочатку розберемося, що можна зробити з футболки.

оригінальний шарф

Шарфи з футболок сьогодні в тренді, при цьому зробити таку річ дуже легко:

  1. Беремо дві футболки різного забарвлення, нарізаємо з кожної максимально довгі смужки шириною 3-5 сантиметрів.
  2. Частина смужок заплітаємо в коси, частина залишаємо у вільному "польоті".
  3. Збираємо заготовки разом, одну залишаємо для скріплення.
  4. Перегинаємо "копицю" смужок. Починаємо по центру закручувати залишилася смужку, а потім робимо невеликий вузлик або ж зшиваємо два кінця скріплює смужки. Готово!

ободок

  1. Нарізаємо футболку смужками по 2-3 сантиметри. Для одного обідка знадобиться всього 6 смужок, однак можна зробити кілька обідків і подарувати їх своїм подружкам.
  2. Зшиваємо по краю смужки між собою і починаємо заплітати їх в косу. Ви можете взяти для одного виробу більше смужок і придумати свій візерунок плетіння.
  3. Зшиваємо смуги з іншого кінця після закінчення плетіння.
  4. Зшиваємо вийшла косу в кільце і прикриваємо грубі шви за допомогою невеликого прямокутника, який нашивається поверх коси.

Хіпі-сумка

  1. Беремо футболку, відрізаємо рукави і робимо більш глибокий виріз горловини. З відрізаною тканини вирізаємо смужки шириною 3-5 сантиметрів.
  2. Робимо надріз по нижньому краю футболки і за допомогою шпильки простягаємо в надріз заготовлені смужки, а потім затягуємо їх - ось і низ нашої сумки.
  3. А верх? А верх вже готовий - ми зробили його ще на першому кроці. Так, ось так просто!

з джинсів



Ще один популярний предмет гардероба, який шкода викинути - старі джинси. Головний плюс джинсової тканини полягає в тому, що це дуже стильний матеріал, а комірзначить, його можна використовувати, наприклад, для виготовлення метелика, причому носити її можуть як жінки, так і чоловіки. Крім того, з джинсової тканини можна зробити дуже модні нині знімні коміри, їй можна декорувати щоденник, рамку для фотографій, виконати з клаптів цікаву подушку, в загальному, як бачите, поле для творчості просте величезна!

Зі старої шуби

Ну, і наостанок розповімо ще про один предмет гардероба. Напевно, у кожного вдома є стара мамина або бабусина шуба, викинути яку ну ні в якому разі не можна, адже все-таки колись це був предмет розкоші. Але може бути, на вироби доньці чи онуці її "вапна" можна? з старої шуби можна зробити і стильні хутряні навушники, і дуже теплі рукавиці, і гетри, і навіть оригінальний шарф.

Як бачите, вироби зі старих речей дозволяють збільшити в вашому гардеробі кількість креативних аксесуарів. Причому, переробки ці не вимагають особливої майстерності. Тому терміново вирушайте перебирати свій гардероб! Речі, зроблені своїми руками, ви будете носити із задоволенням.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!