» » » Як переробити футболку?

Як переробити футболку?

Як переробити футболку?

Декорування одягу власноруч є вельми цікавим, захоплюючим заняттям. При цьому, переробка старих речей ще й продуктивне справу. Таким чином, до невпізнання перетворити старий одяг можна дуже просто і весело, з допомогою декору. В результаті ви отримуєте обновку, економите особисті кошти і сімейний бюджет. Наприклад, за допомогою спритності рук, старий светр перетворюється в модний і стильний шапку. Як переробити стару футболку швидко і легко? Що з неї може вийти? Зі старою футболки може вийти прекрасний миле плаття.

Як переробити футболку самостійно

Найпоширеніший спосіб декорування одягу - це прикраса старих речей гудзиками, стеклярусом або бісером, тасьмою або блискучими стразами, шовковими або атласними стрічками. Також можна перетворити речі за допомогою вишивки - на сьогоднішній день, футболки з вишивкою дуже популярні. Дуже модними футболками вважаються ті, які «рвані». Так само метод рваних речей актуальний і для джинсових виробів.

Футболки, кофти, джинси, шорти та інші речі, можна декорувати за допомогою страусиних Перишков або будь-якого хутра. Футболки з легкістю можна забарвити в інший колір, що зробить їх зовсім іншими. Наприклад, можна змінити колір і зробити напис на свій смак - нова футболка готова! Додаткові блискавки, кишені або аплікації своїми руками зроблять вашу стару футболку, або іншу будь-яку річ вашого гардеробу, невпізнанною, індивідуальної і стильною.

Як переробити старі футболки за годину



Як правило, у кожного в шафі знайдеться як мінімум одна стара, нікуди не годна футболка. Але вона на стільки вам дорога, що замінювати її не хочеться. Ось вам порада: поновіть її невибагливими аксесуарами або деталями. Переробивши футболку, вона стане схожа на дрібничку в стилі hand-made. До того ж, на піку популярності і моди зараз саме аксесуари та одяг ручної роботи.

Метод, як можна переробити футболку

  1. Для початку вам необхідно з тканини вирізати парна кількість квіточок, які складаються з 4 пелюсток.
  2. Потім з`єднайте їх по 2, при цьому, трохи збираючи їх за допомогою голки з ниткою по лінії згину.
  3. Готові квіточки можете сміливо пришивати до футболці. Квіти можуть бути різні за розміром і кольором. Вони можуть бути настільки різні, на скільки дозволить ваша фантазія.

Замість квітів ви можете використовувати різнокольорові гудзики, бажано різних кольорів і форм, які додадуть райдужності в ваш образ. А якщо зробити невеликі розрізи з боків футболки (або на спині і від грудей, і нижче) і протягнути яскравими стрічками, з часом які перетворяться в милі і чудові бантики, то вийде досить приваблива, мила і святкове футболка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!