» » » Як прикрасити шапку?

Як прикрасити шапку?

Як прикрасити шапку?

Таку просту, але потрібну річ, як шапка можна прикрасити безліччю різних способів. Навіть самий непоказний головний убір можна оживити за допомогою цікавою та оригінальною деталі.

Якщо ви вмієте в`язати гачком, то для вас не може бути нічого простішого, ніж дізнатися, як прикрасити шапку для дорослого або для дитини. За допомогою гачка і ниток можна за лічені хвилини зв`язати гарне доповнення для шапки. Головне, підібрати нитки в тон, якщо ви хочете, щоб прикраса збігалося за кольором з шапкою. Ефектно виглядатимуть деталі контрастних кольорів, особливо на дитячих речах.

Як прикрасити шапку

Ідеї для деталей, пов`язаних гачком

  • Візьміть нитки різних яскравих кольорів і зв`яжіть багато маленьких кульок або квіточок. Їх можна нашити по всій поверхні в`язаній шапки.
  • Можна пов`язати одне або кілька великих прикрас у вигляді квітки, метелики, сердечка, грибочки, листочків, фруктів, дівчатка, хлопчика чи голови якої-небудь тварини, наприклад, кішки або собаки. Квіти підійдуть усім, а інші виходи більше підходять дітям.


Як прикрасити шапку

Як прикрасити в`язану шапку вишивкою

За допомогою ниток муліне можна вишити на в`язаній шапці практично будь-які візерунки. Найкраще для вишивки підходять однотонні шапки, пов`язані без візерунка. Вишивка виглядає краще на гладкій поверхні. Якщо на шапці є в`язаний візерунок, то його структуру можна підкреслити за допомогою вишивки яскравими нитками. Вишивати можна по колу шапки, маленькими малюнками по всій поверхні або вишити кілька великих малюнків спереду або збоку.



Як прикрасити шапку

Як прикрасити шапку бісером

Дуже оригінально виглядають головні убори, прикрашені бісером. Якщо вам подобається ця ідея, то вам знадобиться бісер, прозора волосінь і тонка голка для бісеру. Замість волосіні можна використовувати звичайну нитку. Складні візерунки, призначені для вишивки нитками, можуть погано виглядати, якщо вишити їх бісером. На в`язаних головних візерунках найкраще виглядає бісер у вигляді орнаменту. Навіть найпростіший орнамент з маленьких бусинок буде виглядати ефектно. Прозорий бісер додасть блиску, а кольоровий бісер допоможе зробити шапку веселішим. При вишиванні в`язаних речей бісером потрібно стежити за тим, щоб полотно не стягувалося, інакше в готовому вигляді вишитий візерунок буде перекошений, а на шапці можуть з`явитися складки і нерівності.

Як прикрасити шапку

Як прикрасити дитячу шапку

Якщо жоден з перерахованих способів вам не подобається, то шапку для дитини можна прикрасити і по-іншому.

  • Спереду або збоку шапки можна прикріпити невелику веселу брошка або значок. Слідкуйте за тим, щоб вони не були занадто важкими і не відтягували нитки шапки. Деякі в`язані речі можна пошкодити, якщо прикріпити до них брошка.
  • Замість бісеру для вишивки можна використовувати більші намистини різних кольорів. З них можна скласти орнамент або пришивати їх по одній по всій поверхні шапки.
  • На в`язану шапку можна нашити готову аплікацію з тканини. Такі аплікації можна купити в звичайному галантерейному магазині.
  • Вишивку і аплікацію можна доповнити гудзиками, паєтками, намистинами, стразами, блискучими нитками та стрічками
  • Якщо ви вибрали підходящий спосіб, але все ще не придумали ідею того, як прикрасити шапку, фото з різними ідеями для прикраси можуть надихнути вас.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!