» » » Як зв'язати квіти на шапку?

Як зв'язати квіти на шапку?

Як зв`язати квіти на шапку?

В`язані квіти - краща прикраса для нарядів, як для маленьких модниць, так і для їхніх мам. Квіти ідеально підходять для прикраси головних уборів: шапок, беретів, пов`язок на голову. Прикрасити шапку квітами зовсім не складно, головне знати, як зв`язати квіти на шапку і прикрасити ними головний убір.

Квіти можна пов`язати спицями та гачком. Досвідчена майстриня впоратися з цим в лічені хвилини, але і в новачків, це заняття не займе багато часу і зусиль, а принесе масу задоволення від виконаної роботи.

Вчимося в`язати квітка гачком

Давайте з`ясуємо, як зв`язати квітка на шапку гачком.

  • Спочатку наберіть ланцюжок і шести петель. Далі в четверту петлю потрібно провязать стовпчик з накидом і одну повітряну петлю. Потім пропустіть одну петлю в основі і знову зв`яжіть стовпчик з накидом, повторити все спочатку фрагмента. У результаті повинна вийти сітка з безліччю отворів.
  • У кожному з цих отворів потрібно вив`язати пелюстка, в такий спосіб. Стовпчик без накиду, три стовпчики з накидом і знову стовпчик без накиду. У вас вийде суцільна стрічка з пелюсток. 
  • На наступному етапі з стрічки потрібно спорудити квітка. Для цього, закрутіть стрічку навколо першого пелюстки так, щоб це було схоже на трояндочку або півонія, підстава зшийте голкою. Квітка готовий, красиво розправте пелюстки і пришити його на виріб.

Тепер ви з легкістю зможете зв`язати гачком квітка на шапку, бере або прикрасити ним будь-який елемент вашого образу.

Вчимося в`язати квітка спицями

Точно так же легко, просто і швидко зв`язати незвичайний квітка і спицями. Для цього, потрібно, всього лише, елементарні навички в`язання і, головне - бажання.

Щоб зв`язати квітка на шапку спицями, візьміть спиці і нитки красивого кольору, далі наберіть 6 петель + 2 крайові.

1-й ряд: Пров`яжіть 1 крайову, далі 3 лицьові, накид, знову 3 лицьові петлі і крайову.

2-й і 4-й ряди в`язати лицьовими петлями.



3-й ряд: 1 крайова, 3 лицьові, накид, 4 лицьові і 1 крайова.

Починаючи з п`ятого ряду потрібно в`язати 3 лицьові, накид, лицьові (всі петлі крім крайової). У підсумку на спицях повинно залишитися 12 петель і 2 крайові петлі.

12-й ряд - всі петлі виворітні. Потім потрібно закрити 6 петель, зв`яжіть лицьовими 6 петель.

Один пелюстка готовий, таким же чином зв`яжіть п`ять пелюсток, повторюючи все з першого ряду.

Коли все пелюсточки готові їх потрібно зшити, поєднуючи краю. У дірочки, які утворили з накидов, простягніть нитку і затягніть квітка.

Ваше прикраса на шапку готове. Тепер квітка пришити до головного убору і носите з задоволенням.

Готові квіти можна прикрасити намистинками, стразами або бісером. Пелюстки можна зв`язати в різних тонах і з різних ниток. Можна доповнити квітка листочками або вишити стебло. Зв`яжіть не один, а кілька різних кольорів і ваш головний убір буде неперевершений. 

Подібним чином ви можете прикрашати не тільки шапочки, а й інші предмети гардероба, наприклад кофтинки, шарфи і інші речі. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!