» » Як підключитися до віддаленого комп'ютера?

Як підключитися до віддаленого комп'ютера?

Як підключитися до віддаленого комп`ютера?
Як підключитися до віддаленого комп`ютера?

Якщо ви хочете мати доступ до всіх своїх комп`ютерів, то необхідно подумати про підключення віддаленого доступу, що дозволить в будь-який час переглядати файли на інших пристроях. У статті представлені способи, що розповідають про те, як підключитися до віддаленого комп`ютера.

Підключення віддаленого комп`ютера

Підключитися до віддаленого комп`ютера можна кількома способами:

  • засобами Windows;
  • TeamViewer;
  • Google Chrome Remote Desctop.

засоби Windows

Для підключення до віддаленого комп`ютера за допомогою Windows необхідно, щоб всі комп`ютери були об`єднані мережею або підключені через роутер або VPN. Перевіривши це, дотримуйтесь далі:

  1. Зайдіть в пуск і клацніть правою кнопкою миші по вкладці «Мій комп`ютер».
  2. Виберіть "Налаштування віддаленого доступу" і натисніть "Дозволити підключення віддаленого помічника до цього комп`ютера".
  3. Виберіть користувачів і натисніть «Додати».
  4. Знайдіть ім`я системи, так як при підключенні вам знадобиться дана інформація. Для цього в рядку "Комп`ютер" введіть Windows key + Pause.
  5. Підключіться до комп`ютера. Для цього введіть ім`я користувача, до якого ви підключаєтеся, і ім`я комп`ютера, з якого ви працюєте. Далі натисніть «Підключити».


Варто відзначити, що підключитися до віддаленого комп`ютера можна буде в тому випадку, якщо на ньому вимкнений сплячий режим.

TeamViewer

Дана програма дозволяє швидко підключитися до віддаленого комп`ютера. Для того щоб отримати цю можливість, необхідно завантажити додаток з офіційного сайту teamviewer.com і встановити його. Під час установки необхідно вибрати мову інтерфейсу, а також поставити галочку навпроти «особистого / некомерційного використання». Після цього додаток для налаштування:

  1. Відкрийте на віддаленому комп`ютері повний доступ до системи.
  2. В налаштуваннях «Неконтрольованого доступу» введіть свій логін і пароль. Варто відзначити, що пароль повинен бути складним для злому.
  3. Для перегляду всіх підключень необхідно створити обліковий запис на сайті TeamViewer.
  4. Запустіть програму і не закривайте її, що дозволить в будь-який час підключатися до віддаленого комп`ютера.
  5. Встановіть дану програму на іншому пристрої, а для входу в систему використовуйте свої логін і пароль, які ви вводили в налаштуваннях.

Google Chrome Remote Desctop



Google Chrome Remote Desctop - ще одне зручне додаток, що дозволяє працювати з віддаленими пристроями. Завантажити його можна з сайту chrome.google.com.

Для отримання доступу до віддаленого комп`ютера програму необхідно встановити на два пристрої (на те, яким необхідно підключатися, і то, з якого ви будете працювати). Під час установки вам необхідно буде створити обліковий запис в Google.

  1. Якщо ви хочете зайти на віддалений комп`ютер, то необхідно відкрити «Віддалений робочий стіл», зайшовши в аккаунт Google і вибравши «Дозволити віддалені підключення».
  2. Далі придумайте PIN-код, що убезпечить ваш комп`ютер від злому.
  3. Після того як ви введете код, додаток встановиться на ваш пристрій.
  4. Підключіться до віддаленого комп`ютера, прописавши PIN-код. Екран віддаленого комп`ютера повинен з`явитися в Google Chrome.

Якщо ви хочете на час надати доступ до комп`ютера, можна скористатися тимчасовим паролем. Для цього натисніть «Поділитися» і створіть пароль.

Крім того, щоб програма працювала правильно, необхідно відключити сплячий режим.

Додаткову інформацію про віддаленому підключенні можна дізнатися в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!