Як оновити плагін?

Як оновити плагін?

Плагін - це спеціальний модуль, який підключається до веб-браузеру для збільшення його функцій. Саме він гарантує ефективну роботу анімації, перегляд відеофайлів і фільмів. Застарілі модулі здатні заважати нормальному перебуванню користувача в Інтернеті. Крім того, вони збільшують ймовірність атаки шкідливими вірусами. Тому кожен користувач ПК повинен знати, як оновити плагін в своєму браузері.

Оновлення плагінів в Opera

Щоб ознайомитися зі списком всіх плагінів, що використовуються браузером Opera, необхідно в адресному рядку набрати наступне: opera: plugins. Далі необхідний натиснути клавішу «Enter». На сторінці, крім переліку встановлених розширень, можна побачити їх місце розташування.

Слід зауважити, що починаючи з 11 версії, оновлювати основні плагіни, наприклад, Adobe Flash, більше не потрібно, оскільки це здійснюється в автоматичному режимі.

Якщо ви використовуєте більш ранні версії, то оновлювати плагіни доведеться вручну. Для цього необхідно:

  1. Завантажити оновлену версію модуля, наприклад, з сайту softportal (В більшості випадків, це файл, що має розширення * .dll).
  2. Потім перейти в папку, в яку встановлюються всі плагіни,
  3. Видалити застарілий файл і скопіювати туди оновлений. Відразу після перезапуску веб-браузера плагін буде включений.

Варто зауважити, що всі встановлені модулі збільшують тривалість завантаження браузера приблизно на 12%. Таким чином, рекомендується видаляти численні розширення, які ви не використовуєте. Крім того, їх можна просто перемістити в іншу папку. Якщо дані плагіни вам знову знадобляться, то за лічені секунди їх можна буде повернути назад.

Оновлення плагінів в Chrome

Щоб відкрити список всіх плагінів в Chrome, необхідно відкрити меню браузера, натиснути «Інструменти» і «Розширення». Тут можна видалити або просто вимкнути непотрібні модулі. Для цього достатньо натиснути правою кнопкою миші по плагіну і в меню вибрати те, що вам потрібно.



Оновити плагіни в Chrome вручну не можна. Це здійснюється в автоматичному режимі, без участі користувача. Дана процедура виконується в фоновому режимі, що досить зручно.

Оновлення плагінів в Firefox

Щоб ознайомитися з переліком плагінів, встановлених в цьому браузері, необхідно виконати наступні дії:

  1. Відкрити меню «Інструменти».
  2. Вибрати «Додатки».
  3. Натиснути «Модулі».
  4. У віконці буде представлена вся актуальна інформація про те, які розширення використовуються в даний момент.

Тут, як і в Google Chrome, користувачеві можна не переживати про те, як оновити плагіни. Це здійснюється в автоматичному режимі. У браузері періодично з`являються повідомлення про те, що оновлення встановлених розширень завершено. Щоб зміни вступили в силу, досить перезавантажити персональний комп`ютер.

Оновлення плагінів в Internet Explorer

Щоб отримати всі необхідні відомості і оновити плагін браузера Internet Explorer, необхідно

  1. Натиснути на піктограму шестерінки, розташованої на панелі управління.
  2. У меню, вибрати пункт «Налаштувати надбудови».
  3. Перед вами відкриється перелік всіх використовуваних модулів.

Щоб обмежити доступ програм до веб-браузеру, не обов`язково видаляти додатки. Можна просто вимкнути відповідні плагіни допомогою даного віконця. Що стосується їх поновлення, то воно виконується в автоматичному режимі.

Оновлення плагіна в Safari

Модулі в браузері Safari оновлюються автоматично. Програма блокує застарілі версії плагінів і оновлює їх.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!