» » » Як відключити оновлення опери (opera)?

Як відключити оновлення опери (opera)?

Як відключити оновлення Опери (Opera)?

«Опера» є одним з найбільш популярних інтернет-браузерів. Розробниками програми було передбачено безліч нюансів для зручності в роботі з програмою, одним з яких є автоматичне оновлення. Але бувають ситуації, коли потрібно розібратися, як відключити оновлення в «Опері», так як ця послуга просто не потрібна або невчасно активізується.

Для того щоб відключити оновлення в «Опері», не потрібно шукати спеціальної вкладки, ці настройки можна викликати тільки вручну. Потрібно в адресному рядку ввести opera: config і підтвердити дію натисканням клавіші Enter.

Далі потрібно вибрати пункт Auto Update і зробити його рівним нулю. Але варто пам`ятати, що, відключивши поновлення, можливо, Ви не зможете зайти на деякі сайти, подивитися якісь відео або пограти у флеш-ігри.

Розбираючись в тому, як відключити оновлення Opera, потрібно в пункті Add-ons Check Interval, а також Update Check Interval встановити інтервал, після якого програма буде знову питати про те, чи потрібні оновлення. Оптимальним буде інтервал в 30 днів, але встановлювати його потрібно в секундах. 30 днів в секундах дорівнює числу 2592000.

Після всіх виконаних дій потрібно буде зберегти зміни, перезапустити «Оперу» і працювати з браузером без оновлень.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!