» » » Як відключити перевірку підпису драйверів?

Як відключити перевірку підпису драйверів?

Як відключити перевірку підпису драйверів?
Як відключити перевірку підпису драйверів?

Багато користувачів операційних систем Windows мали незадоволення зіткнутися з таким явищем, як перевірка цифрового підпису драйверів різних пристроїв, в результаті якої їм не вдавалося встановити необхідне програмне забезпечення на комп`ютер.

Цифровий підпис - це електронна мітка безпеки, яка ставиться видавцем програмного забезпечення. Вона підтверджує, що ці програми є безпечним для комп`ютера і містить тільки ті елементи, які необхідні для коректної роботи пристрою, що підключається. Якщо такої позначки немає, операційна система може відмовитися встановлювати потрібні вам драйвера. В такому випадку виникає питання, як відключити перевірку підпису драйверів.

В першу чергу слід підкреслити, що таке відключення можна робити тільки в тому випадку, якщо ви повністю впевнені в походженні того драйвера, який ви плануєте встановити на комп`ютер і точно знаєте, що зловмисники ніяк не могли запрограмувати даний файл, щоб завдати шкоди вашому комп`ютеру. Якщо ви впевнені в своїх діях, то для відключення перевірки цифрового підпису драйверів, наприклад, на ОС Windows 7, ви повинні зробити наступне.

Перший варіант

  1. Запустіть командний рядок. Для цього пройдіть по шляху Пуск - Програми - Стандартні - Командний рядок.
  2. У вікні, вам необхідно буде ввести команду bcdedit.exe / set nointegritychecks ON.
  3. Після натискання клавіші Enter зміни вступлять в силу.

Другий варіант

  1. Точно також відкрийте Командний рядок.
  2. Спочатку введіть команду bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
  3. Після того, як вона буде успішно виконана, введіть bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON

третій варіант



В цьому випадку вам доведеться перевантажити комп`ютер.

  1. Під час завантаження Windows, після того, як промайне віконце BIOS, але до того, як почне запускатися безпосередньо сама операційна система, кілька разів натисніть клавішу F8 доти, поки перед вами не відкриються меню додаткових варіантів завантаження системи.
  2. У списку можливих опцій, виберіть пункт Відключення обов`язкової перевірки підпису драйверів.
  3. Після чого натисніть Enter.

Як бачите, нічого складного в цьому дії навіть для початківців користувачів немає. Ви не помітите жодних інших змін в роботі операційної системи. Але завдяки таким нехитрим махінацій ви зможете встановлювати на свій комп`ютер будь-які драйвера і операційна система перестане опиратися цьому процесу. Головне, щоб це програмне забезпечення в майбутньому не завдало шкоди вашому комп`ютеру. Адже в цьому випадку вина буде повністю на вашому боці.

Читайте також статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!