» » » Як поміняти мову в фотошопі?

Як поміняти мову в фотошопі?

Як поміняти мову в Фотошопі?

Adobe Photoshop - найпотужніший інструмент для роботи з растровою графікою. Крім найширшого спектра інструментів і засобів для обробки зображень, пакет може надати функціонал і для художників. Створити своє творіння в Фотошопі - що може бути сучаснішою! Програма має комерційний характер, за її використання доведеться непогано заплатити творцям. Але воно того варте, і це важко заперечити.

А нас зараз цікавить не питання придбання ліцензії. Як зробити так, щоб працювати з програмою було максимально зручно на території конкретних держав? Точніше, російськомовних країн в нашому випадку. Говорячи ще простіше: як поміняти мову в Фотошопі?

Як поміняти мову в Фотошопі CS5

Русифікація - саме так називають процес локалізації програми, коли мова йде про орієнтованість на нашого споживача / користувача.

Чому саме Фотошоп CS5? На поточний момент часу цей патч можна вважати фінальним, кінцевим, тобто найновішим.

У стандартному інтерфейсі Фотошопа немає можливості змінити мову на російську. Більш того, така можливість і не передбачена. Доведеться скористатися готовими, хоч і сторонніми, рішеннями. Програм-русифікаторів дуже багато, але чи всі вони однаково корисні?

Чи не станемо ризикувати, перевіряючи. Ми протестували один з небагатьох вільно-доступних русифікаторів. Ось пряме посилання на його скачування: русифікатор.

Увага! Актуальність посилання так само, як і викачуваного контенту, з плином часу стрімко зменшується! Ми не беремо на себе відповідальність за всілякі наслідки.



В архіві знаходяться потрібні файли та інструкція по установці Readme.txt

Як поміняти мову в Фотошопі:

  1. Папку "ru_RU" покласти в ProgramFiles Adobe Adobe Photoshop CS5 Locales
  2. Папку "Photoshop" покласти в ProgramFiles Common Files Adobe Help ru_RU
  3. Видалити директорії "en_GB" і "en_US" у відповідних папках.

Запускаємо Фотошоп ... Вітаємо, тепер він набагато вітчизняних виглядає!

буквальне сприйняття

Ні грама сарказму, ні сантиметра іронії. Адже ті, хто запитують, як мені змінити мову в Фотошопі, не завжди мають на увазі інтерфейс. Розкладка клавіатури. Так, вона сама.

Нагадуємо, для зміни розкладки клавіатури в Windows (за замовчуванням!) Досить натиснути клавіші Shift + Alt (не важливо, "праві" або "ліві"). Якщо з яких-небудь причин вам не вдається виконати цей непростий трюк, і навіть "залипання клавіш" (п`ятикратне натискання клавіші Shift імітує її затискання) не допомагає - не біда. Ведемо курсор миші в бік системного трея (там, де зазвичай відображаються годинник), шукаємо очима мовну панель - напис "Ru" або "En" в більшості випадків, і натискаємо лівою клавішею миші. Готово!

Як змінити мову шрифту в Фотошопі

По суті, для цього не потрібно НІЧОГО. Програма визначає зміну розкладки клавіатури і "змушує" шрифт отрісовиваться іншою мовою. Якщо цього не відбувається, наприклад, на латиниці ви пишете шукане слово, а при переході на кирилицю отримуєте купу незрозумілими символами або, ще краще, "віконець", нічого страшного. З вашою програмою все нормально, рівно як і з комп`ютером.

Справа в тому, що деякі (буде справедливо зауважити - багато) шрифти просто-напросто не призначені для кирилиці. Їх автори не передбачили таку можливість, але не будемо їх звинувачувати в цьому. Сподіваюся, ця стаття допомогла вам зрозуміти, як поміняти мову в Фотошоп CS5.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!