» » » Як поміняти мову на планшеті?

Як поміняти мову на планшеті?

Як поміняти мову на планшеті?

Популярна операційна система Android підтримує кілька десятків різних мов. Інший раз користувачі стикаються з такою проблемою: купили планшет, налаштували його певним чином, але ненавмисно всі ці настройки скинулися або ви налаштували свій пристрій так, що є необхідність скинути всі налаштування до заводських. У такому випадку мова інтерфейсу планшета може стати оригінальним. І найчастіше це буває англійську мову.

Також для роботи в інтернеті або з текстовими редакторами буває потрібно поміняти розкладку клавіатури. Ввести адресу сайту англійськими літерами або надрукувати цілі речення англійською. Для пристроїв, які випускаються для Росії, стоять за замовчуванням саме 2 мови, які можна легко перемикати. Зараз ми розповімо, як поміняти мову на планшеті.

Як поміняти мову інтерфейсу пристрою

Змінювати мови на планшеті або телефоні буває корисно тим, хто займається вивченням нових мов. Зараз ми розповімо, як перевести мову на планшеті.

Отже, спочатку зайдіть в Настройки (Settings) і виберіть - Мова і клавіатура (Language and Keyboard). Вибравши певну мову, ви отримаєте інтерфейс саме на цій мові в своєму пристрої.

Як поміняти розкладку віртуальної клавіатури



Якщо ви хочете змінити розкладку клавіатури, щоб написати повідомлення, то для цього є кілька порад.

Зазвичай кнопка пробілу служить перемикачем мови. Якщо у вас клавіатура російською, то досить натиснути на пробіл і мову клавіатури змінитися на російську. Залежно від телефону, цю функцію виконує кнопка, розташована поруч зліва від пробілу. На ній зображений кружечок, що нагадує нашу Землю.

Як поміняти мову введення на підключається клавіатурі

Багато користувачів планшетів користуються звичайними міні-клавіатурами, які підключаються через usb дріт, або через wi-fi. Щоб змінити мову цієї клавіатури, досить натиснути звичайну комбінацію Ctrl + Shift. На деяких клавіатурах цей спосіб не спрацьовує. Тоді варто спробувати комбінацію пробіл + Ctrl.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!