» » » Скільки варити мову?

Скільки варити мову?

Скільки варити мову?

Святковий стіл або вечеря в колі сім`ї, блюдо з свинячого, яловичого або телячого язика стане прикрасою в будь-якому випадку. Страви з цих продуктів смачні, оригінальні і прирівнюються до делікатесних. Не варто позбавляти свою сім`ю настільки смачних і корисних страв. Вибирайте сподобалися рецепти, а дана стаття допоможе визначити, скільки варити мову.

Як було вже написано вище, мова буває свинячий, яловичий і телячий (найбільш поширені), зрозуміло, що вони різні за смаковими характеристиками, і час приготування залежить від виду і ваги мови.

Для початку давайте розберемо, скільки варити свинячий мову. Поставили каструлю з водою на вогонь, помили мову і помістили в каструлю, закипіло, зняли пінку і варимо близько 1,5 годин на повільному вогні при вазі мови - 1 кг. За півгодини до готовності не забудьте покласти овочі, посолити.

Прямуємо далі. Яловичий язик, скільки варити за часом його? Якщо продукт вагою приблизно 1,4 кг, то буде потрібно 2,5 години. Можна з упевненістю сказати, що телячий вариться на годину менше яловичого мови. Час приготування ще залежить від віку тварини, ніж тварина старше, тим варити доведеться довше. Природно, що купуючи в магазинах цей продукт, вік тварини дізнатися неможливо. З цього випливає, що тільки за смаком можна визначити достовірно - готовий мову чи ні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!