» » » Як варити свинячий мову?

Як варити свинячий мову?

Як варити свинячий мову?

Як часто нам хочеться побалувати себе чимось смачненьким або здивувати кого-небудь своїми кулінарними здібностями! Наприклад, можна приготувати свинячий мову.

Як правильно варити мову свинячий

Ми розповімо Вам про це і дамо парочку простеньких рецептів зі свинячим мовою.

Свинячий язик - далеко не найкорисніше блюдо, на кожні 100 грамів продукту доводиться 16 грамів жирів, стільки ж білків і всього 2 грами вуглеводів. Однак іноді хочеться себе побалувати!

Перш ніж почати готувати продукт, зніміть з нього зайвий жир, мова і без того жирне блюдо. У каструлю налийте води і варіть мову. Я рекомендую варити тільки що закип`ятила воду, так як це хоч ненадовго, але скоротить час його приготування. Як довго варити мову свинячий? Свинячий язик вариться від півтора до двох годин, а в процесі варіння уварюється приблизно в два рази. Також під час варіння слід за потребою додавати воду, можна посолити воду. Зверніть увагу на те, що після варіння потрібно зняти шкірку з мови. Найпростіше це робити відразу, попередньо промивши мову холодною водою.



Хоч свинячий мову і довго вариться, з цього можна отримати деякі плюси. Якщо ви не до кінця визначилися з тим, що хочете приготувати, то саме час обрати щось особливе. Зварений свинячий мову є вже готовий продукт, так що його можна подати на стіл на одній тарілці з м`ясною нарізкою і це буде чудовою закускою, а також прикрасою святкового столу. Не виключено, що мова буде чудово виглядати на одній тарілці, скажімо, з помідорами, так що подавати його можна як завгодно.

Говорячи про закусках, на святковий стіл або якщо сильно закортить перекусити, можна викласти бутерброди зі свинячим мовою. Але якщо ви хочете їх зробити, то необхідно буде до закінчення варіння мови кинути в каструлю моркву, цибулю і спеції. Занадто рано це робити не потрібно, достатньо додати овочі хвилин за сорок до закінчення варіння. Після того, як мова звариться, підсушіть його близько п`яти-семи хвилин і подавайте. Для бутерброда можна викласти мову на булку і посипати зеленню.

Приємного апетиту і до нових зустрічей!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!