» » » Скільки варити яловичину?

Скільки варити яловичину?

Скільки варити яловичину?

Практично будь-яка молода господиня може зацікавитися, скільки варити яловичину. Тривалість варіння залежить від того, молоде це м`ясо або старе, наскільки воно жилаве і містить так звані «фляки». Чим більше вкраплень в м`ясі, тим довше воно буде варитися.

Ступінь готовності яловичини можна визначити простим способом: проткнути м`ясо виделкою і, якщо вона виходить без зачіпок, то м`ясо готове. Правильно приготовлена яловичина також відрізняється ніжністю і соковитістю, її можна вживати в салати або використовувати в супах.

Найпростіший спосіб зварити яловичину: залийте шматок м`яса (500г) киплячою водою і варіть приблизно 50-60 хвилин, додайте, приправи, сіль, лавровий лист. Так яловичина зваритися, але це не можна назвати фіналом. До повної готовності її слід нарізати на шматочки, додати прянощі і спеції, зелень, часник, цибуля, трохи рослинного масла і доварити до повної готовності на невеликому вогні ще близько півгодини.

Скільки часу варити яловичину на холодець? Для цієї страви варити м`ясо потрібно мінімум чотири години, або навіть більше. Незначно відрізняється час варіння яловичини для салатів, для вживання безпосередньо м`яса, для страв з яловичини для дітей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!