» » » Скільки варити легке?

Скільки варити легке?

Скільки варити легке?

Набридла одноманітна їжа? Хочеться чогось новенького, але на делікатеси немає коштів? Розгляньте як варіант такої субпродукт, як легке. "Фу!" - Думаєте Ви? Значить, Ви ніколи не пробували пиріжків, начинених легким. Та й просто в відварному вигляді або обсмажене з цибулею, легке - вже готову страву. Спокусилися? Тоді саме час дізнатися, скільки варити легке.

Як Вам напевно відомо, легке на нашому ринку або в супермаркетах можна купити свиняче або яловиче. Також багатьом господиням відомо, що сама по собі яловичина готується довше свинини, це відноситься і до субпродуктів. Тому вибираючи яловиче легке, будьте готові відвести на його варіння 2 години. Це час приведено з урахуванням того, що субпродукт порізаний невеликими шматочками. Що стосується свинячого легкого, то досить однієї години і хвилин 10-15.

Також важливо враховувати, що вік тварини Вам невідомий, і термін варіння залежно від цього може збільшитися або зменшуватися (особливо це стосується яловичини). З цього випливає, що повну готовність легкого найкраще визначати на смак.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!