» » » Скільки варити курку?

Скільки варити курку?

Скільки варити курку?

Який продукт нахвалюють всі дієтологи світу? Який продукт біжить є після тренування величезний атлет? Який продукт містить в собі величезну кількість білка і поживних речовин при мінімумі жиру? Відповідь на всі ці питання - курка. Ще в стародавній Русі варену курку вважали одним з найбільш корисних і смачних страв. У курки міститься всього 0.9% вуглеводів, 4,5% жирів і 13.5% білків. Її м`ясо містить багато корисних мінералів і вітамінів. Багато дієтологів радять варити курку, так як варена курка набагато корисніше, ніж смажена. Відварну курку радять вживати людям з серцево-судинними захворюваннями, але це повинна бути тільки правильно зварена, свіжа курка! Мало хто знає, скільки потрібно варити курку і як правильно її варити.

Зваріть курку правильно

Скільки часу варити курку? Якщо ви збираєтеся варити окремі частини, наприклад, стегенця, грудку або стегенця, то в середньому повинно йти близько 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячий бульйон, то курку (не розрізаний на шматочки) потрібно покласти в холодну воду, так вона віддасть всі цінні і корисні речовини бульйону. Після того як курка закипіла, вам потрібно зняти піну і накрити каструлю кришкою, так щоб вона щільно прилягала по краях. Якщо вам потрібно варене м`ясо для салатів або інших страв, то м`ясо курки раджу закладати в киплячу, підсолену воду, таким чином верхній білковий шар швидко згорнеться і курка збереже всі корисні речовини в собі.

Скільки варити курку: рекомендації



Скільки варити філе курки? І скільки взагалі потрібно часу варити курку?

  • Домашня курка вимагає 50-60 хвилин варіння.
  • Припускание курки 15 хвилин.
  • Курчат треба варити близько 20-30 хвилин.
  • Припускание курчат 12 хвилин.
  • Бройлер потрібно варити не більше 40 хвилин.
  • Стару птицю потрібно відварити близько 3-х годин.

Вам потрібно розуміти, що всі дані приблизні, тому при варінні курки вам також потрібно буде покладатися на своє власне кулінарне чуття. Удачі вам на кухні і приємного апетиту!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!