Чим відкрити flac?

Чим відкрити flac?

Ймовірно, кожен пам`ятає момент появи формату mp3 і його велику популярність. На жаль, mp3 та інші аудіо-кодеки, наприклад, acc, wma, vqf, ogg, при стисненні інформації втрачають якість, і абсолютно не підходять для повноцінного прослуховування музики на сучасній музичній апаратурі. Сьогодні багатьом користувачам відомий формат flac. Flac практично найпопулярніший вільний lossless audio codek, який не знищує інформацію в процесі стиснення аудіо-потоку, завдяки чому flac зберігає якість без будь-яких втрат. Файли в форматі flac відмінно підійдуть для прослуховування на висококласної апаратури і створення архіву аудіо-колекції.

У людей, що зіткнулися з даними розширенням вперше, виникає питання: «чим відкрити flac формат?». В Інтернеті розміщено безліч рішень даного питання, зокрема цілий список програм призначених для відтворення та обробки звукових файлів. Нове і регулярно оновлюється програмне забезпечення з легкість підтримує flac, а ось із застарілими додатками можливі деякі проблеми.

Рекомендації: чим відкрити flac

Якщо ваша мета полягає в звичайному прослуховуванні музики в розширенні flac, то використання звуковідтворювальної програми буде цілком достатньо. З давнього часу багато хто воліє використовувати програму Winamp. Для цієї програми досить встановити плагін, який дозволить читати формат flac.

Не менш популярна програма Windows Media Player. Для даної програми в обов`язковому порядку потрібні фільтри CoreFLAC або Illiminable.



Останнім часом великої популярності набув плеєр AIMP, який був розроблений російськими програмістами. Плеєр може похвалитися кращими особливостями давно знайомих нам аудіо-програвачів. Софт відрізняється тим, що дає можливість працювати одночасно з декількома музичними списками, має вбудований конвертер і чутливий еквалайзер. Плеєр підтримує 37 музичних форматів, які використовуються у всьому світі, в тому числі і flac.

Розширення flac: чим відкрити? Серед пристроїв відтворюють flac формат відомий Media Jukebox 12. Даний плеєр являє собою своєрідний органайзер медіа-файлів. Плеєр має велику популярність за кордоном і включає в себе всі функції, призначені для роботи з файлами. Зовсім недавно програма стала абсолютно безкоштовною, завдяки чому швидко поширюється серед користувачів.

Що стосується Росії, то особливу перевагу віддають програвачу Foobar 2000. Програма має досить скромний інтерфейс, але підтримує величезну кількість аудіо-форматів (деякі формати вимагають установки відповідних плагінів). Foobar-2000 відрізняються якісним звуком і дозволяє детально налаштувати всі можливості плеєра. Меню програвача структуровано і досить зрозуміло.

Файл flac: чим відкрити? Також крім перерахованих вище програм формат flac відтворюють такі медіаплеєри, як VLC Media Player, VideoLAN і VUPlayer. Дані плеєри мають дуже хороші характеристики і здатні відтворювати безліч самих затребуваних форматів. Якщо ви з різних причин часто стикаєтеся з аудіо редакторами, в роботі з форматом flac вам допоможе програма Abobe Audition (в минулому Cool Edit Pro).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!