Який краще програвач?

Який краще програвач?

Велика кількість програвачів зараз кружляє голову користувачам, тому що вони іноді не можуть з, який краще програвач. Насправді, значних функціональних відмінностей в плеєрах не знайти. На те він і програвач, щоб відтворювати різні музичні або відеофайли. Відмінності, в основному, полягають в можливості відтворювати різноманітні, навіть мають важко, формати, а також дизайні і зручності користування. У деяких плеєрах є додаткові функції, які, наприклад, мають зв`язок з Інтернетом і т.д.

Як визначити, який програвач краще

  • Для того, щоб визначити, який програвач найкращий, потрібно детально вивчити особливості кожного.
  • Зупинимося спершу на відеопрогравачах, з яких популярні такі: Windows media player, Light Alloy, Power DVD, Media Player Classic, FLV Player і інші. Щоб вибрати правильний для свого комп`ютера потрібно знати, що Ви хочете від самого плеєра. Якщо, наприклад, комп`ютер використовується для відтворення DVD дисків, найкраще встановити відповідний плеєр, який відтворить диск з усіма вбудованими меню. Мінусом такого роду плеєрів є тривалий час запуску або завантаження, тому звичайні файли краще відкривати за допомогою стандартних програвачів ПК.
  • Значно виділяється плеєр Light Alloy, який здатний відкрити більшість існуючих відео форматів. Також він зручний в користуванні, так як, наприклад, в ньому є функція регулювання російської або ж іноземної доріжки, будь-яку з яких можна зробити тихіше або ж прибрати.
  • Ще дуже добре підходить Media Player Classic. А взагалі, відповідаючи на питання, що стосується того, який кращий відеоплеєр, варто додати, що найголовніше в будь-якому плеєрі - повний пакет кодеків, які відповідають за повноцінну роботу програми. 
  • Який програвач краще для музики - тут одними з лідерів є Winamp, Aimp, або ж той самий стандартний Windows media player. З приводу останнього варто сказати, що він не дуже підходить для справжніх цінителів чистоти музики. Останнім часом популярний формат Flac, який більш широко відтворює музику. Тому краще брати спеціальні проги. Добре підходить Winamp або Aimp з повним пакетом кодеків. Тим більше, для них завжди можна скачати нові скріни. Завдяки яким можна оновити зовнішній вигляд програми.


Тепер Ви знаєте який програвач кращий. Використовуйте отримані знання на практиці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!