Що таке cydia?

Що таке Cydia?

Сьогодні трохи торкнемося теми комп`ютерних технологій. Поговоримо про Cydia, про продукт, який працює з численними пристроями від компанії Apple, яка є вельми популярним брендом на ринку високотехнологічних пристроїв.

Що таке Cydia і як її правильно використовувати

Якщо ви є щасливим володарем таких продуктів від Apple, як: iPhone, iPod Touch або iPad, то Cydia вам необхідна. Чому так? А все тому, що Cydia є програмним забезпеченням на базі платформи OS. Її функції полягають в тому, що дана програма дозволяє знаходити і скачувати з інтернету різні додатки для пристроїв. В основному, всі програмні пакети, які можна скачати за допомогою Cydia, безкоштовні. Однак існує кілька сотень найменувань, які можна придбати в Cydia Store або в Apple Store.

Слід зазначити, що дане програмне забезпечення призначене для зламаних пристроїв і установки різних додатків, яких немає на App Store. Cydia здатна постачати продукти з декількох достовірних джерел від Apple, це допомагає уникнути залежності від одного хоста.

Варто також згадати про те, що Cydia може значно розширити можливості зламаного OS пристрої. Справа в тому, що розробники програм для Cydia - це незалежні програмісти, яких не ставлять в рамки корпоративної етики та ідеї. Завдяки такому вільному підходу, Cydia користується досить великою популярністю. Крім того, будучи користувачем Cydia, ви має можливість "відкотити" версію прошивки вашого пристрою на рівень назад. Така міра необхідна для вирішення проблем з роботою пристрою, які, до речі, виникають досить часто. Ось, для чого потрібна Cydia.

Деякі, до речі, замислюються над тим, що скачати з Cydia. Насправді, Ви можете знайти дуже багато цікавих продуктів, головне - шукати. Як тільки Ви розберетеся, що до чого в цій програмі, дане питання відпаде сам собою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!