Куди зберігає itunes?

Куди зберігає iTunes?

Програма iTunes призначена для створення резервних копій даних телефонів iPhone при підключенні їх до персонального комп`ютера. У разі втрати інформації з телефону завжди можна відновити її з цієї резервної копії. Також, скопійовані таким чином дані, можна переміщати на інший пристрій. Також, в нових версіях програми, застосовано шифрування таких резервних копій даних. При цьому ключі і паролі переносяться на придбане Вами нове обладнання. Про те, куди зберігає iTunes файли, розповість наша стаття.

Коли Ви забули пароль:

  • необхідно повністю відновити програмне забезпечення;
  • при запиті пароля програмою iTunes, необхідно вибрати вид копії, потім потрібно вибрати пункт «Налаштувати пристрій, як нове»;
  • iPhone, який захищений паролем, при підключенні до програми, видає запит на його введення;
  • коли користувач вводить пароль, пристрій визначається як авторизоване, тому не буде необхідності водити додатковий пароля перед синхронізацією в майбутньому.

процес синхронізації

Про те, куди iTunes зберігає прошивку, ми розповімо далі. У процесі синхронізації з телефоном програма створює всього одну копію даних для кожного окремого пристрою. Коли iPhone відзначити в налаштуваннях програми, як новий підключається апарат, то синхронізація запуститься автоматично і буде створена нова резервна копія.

Перед синхронізацією необхідно перевірити, чи папка для копій в список для резервного копіювання, яке проводиться регулярно.



Місця зберігання резервних даних такі:

  • для Windows 7 і Windows Vista (Windows XP) - Користувачі (Documents and Settings), «ім`я користувача», AppData (Application Data), Roaming (-), Apple Computer, MobileSync, Backup;
  • для Mac OS - Бібліотеки, Application Support, MobileSync, Backup;

Якщо папки Application Data або AppData не відображаються, необхідно включити відображення прихованих файлів і папок (для Windows 7, Windows Vista, Windows XP), щоб побачити iTunes куди зберігає копію.

Тепер Ви знаєте як це працює!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!