» » » Чим windows 8 краще 7?

Чим windows 8 краще 7?

Чим Windows 8 краще 7?

Операційна система Windows є однією з найпопулярніших. Її вибирають за простоту в установці і використанні, широкий функціонал і невисоку ціну. Виробник Windows постійно її вдосконалює. Нещодавно вийшла 8 версія цієї операційної системи. Поговоримо про те, чим Windows 8 краще 7.

Стартовий екран Metro

Стартовий екран Metro викликав бурю емоцій у користувачів. Адже він має зручний інтерфейс і широкий функціонал. Важливе значення - простота у використанні. Освоїти такий десктоп можна за кілька хвилин.

Стартовий екран Metro забезпечує швидкий доступ до параметрів комп`ютера. Користувачеві необхідно лише перевести курсор миші в нижню частину екрану, після чого на ньому відразу з`являться кнопки «Пуск», «Пристрій», «Параметри», «Пошук», «Загальний доступ».

оновлений дизайн

Розробники передбачили для Windows 8 свіжий дизайн. У цій операційній системі присутні нові звуки, теми оформлення і кнопки, з`явилися цікаві «фішки» і передові впровадження. Все це робить використання Windows 8 ще більш цікавим і зручним.

Висока швидкість роботи



Операційна система Windows 8 відрізняється високою швидкістю роботи. Крім того, користувачі можуть швидко переключатися між запущеними додатками за допомогою кнопок Alt і Tab, а також за допомогою спеціального менеджера. Він активується, коли курсор миші перетворюється на ліву верхню частину екрана.

вдосконалений браузер

В операційній системі Windows 8 встановлено вдосконалений браузер Internet Explorer. Працювати в ньому тепер стало комфортніше, він швидко завантажує сторінки і відрізняється високою надійністю. Оформлення браузера Internet Explorer в Windows 8 стало яскравіше, з`явився новий логотип і додаткові функції.

Оновлений диспетчер задач

В ОС Windows 8 також оновився диспетчер задач. Працювати з ним тепер набагато легше. Його інтерфейс вдосконалили і зробили максимально зрозумілим. Також було розширено його функціонал. Тепер за допомогою диспетчера завдань можна не тільки відключати непотрібні процеси, але і проводити аналіз роботи комп`ютера, включати автозавантаження і виконувати інші дії.

Також рекомендуємо ознайомитися з думками інших користувачів: Яка вінда краще - 7 або 8.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!