» » » Як думати як чоловік?

Як думати як чоловік?

Як думати як чоловік?

Жінки - це прекрасні істоти, без яких Всесвіт була б неможлива. Тоді чому ж чоловіки, як правило, більш успішні? Чому їх так багато в політиці, бізнесі та інших сферах? Чому навіть найпривабливіші і розумні жінки часто опиняються самотніми і не можуть знайти спільну мову ні з одним шанувальником? Все просто - вони не знають, як думати, як чоловік.



Щоб почати мислити, як чоловіки, необхідно, для початку дізнатися, про що ж вони думають і хоч віддалено зрозуміти їхню логіку і психологію. Для цього розберемося в найчастіших жіночих стереотипах.

стереотипи

  • Чоловіки байдужі - ти теж так вважаєш? Ну звичайно, це ж не він, а подружка може ще здалеку помітити, що на душі у тебе сумно, що щось сталося. При цьому власного чоловіка поки не скажеш про це, він і не помітить. Може цей так, але це зовсім не говорить про те, що він байдужий. Запам`ятай, чоловіки не реагують на сигнали міміки, не намагаються прочитати твої думки, а інтуїція у них розвинена набагато слабкіше. Йому потрібно сказати прямо про те, що саме відбувається у тебе в голові, чому ти переживаєш. Тоді тільки він все зрозуміє.
  • Чоловіки не слухають - хочеш мислити, як справжній чоловік? Тоді з`ясуй для себе одну річ - жінки говорять просто для того, щоб поговорити і вони, знаючи про це, часто неуважно нас слухають. Метою розмови між чоловіками є рішення проблем. У тебе немає проблем? Тоді через 3 хвилини улюблений перестане тебе слухати.
  • Чоловіки нічого не помічають - так, чоловіки не так добре, як ми помічають дрібні деталі. Навряд чи він колись скаже вам: «О, блідо-рожева помада підходить під твої туфлі більше, ніж блідо-бузкова!». Якщо він зауважив вашу нову зачіску - у тебе вже є привід для радості.
  • Чоловіки дуже повільні - ти думаєш: «Я розривався на сотні частин, але все встигаю, а він не в змозі півдня одну полицю прокляття!». Хочеш зрозуміти, як думати, як чоловік, змирися з тим, що мозок жінки запрограмований на те, що вона виконує одночасно кілька справ. Серед чоловіків ви не зустрінете такої здатності. Єдиним винятком був Юлій Цезар. Це ти можеш готувати торт і, в той же час, допомагати дитині робити домашнє завдання. Якщо ж ти підійдеш до коханого, коли той голиться і задаси будь-яке питання, то, швидше за все, він або не почує тебе, зосередившись на своєму занятті, або поріжеться.
  • Чоловіки через-чур мовчазні - чоловіки не можуть моментально знаходити нові теми для розмов. Можливо це пов`язано з тим, що з дівчатками батьки зазвичай розмовляють більше і частіше.
  • Чоловіки беземоційну - повір, це зовсім не так. Кожен представник сильної статі хоче здатися сильним і впевненим, відчути себе господарем становища. Для цього він одягає маску байдужості і безпристрасності. В цей же час, в його душі можуть бушувати такі бурі, що ти й уявити собі не можеш. Як думати, як чоловік? Якщо ти станеш ховати всі свої емоції, то будеш дуже схожа на нього.

чоловіче мислення

  • Жінки не менш талановиті, ніж чоловіки. Тоді чому ж вони частіше домагаються успіху, ніж ми? Тому що вони налаштовані на успіх, вони весь час думають про досягнення високого соціального статусу, влади і підвищенні по кар`єрних сходах.
  • У кожному з них ховається маленька дитина. Він криється під маскою стоїка. Щоб не помилитися, балуй його хоч іноді і заохочуй. Думай, як він. Чи не думай цілий день тільки про домашніх турботах і проблемах на роботі. Згадай і про те, що час від часу потрібно розслаблятися.
  • Схвалюй свого чоловіка, завжди дякуй його за подарунки. Чи не сприймай послуги, які він тобі надає як щось само собою зрозуміле.
  • Якщо чоловік виявиться на незнайомій йому вулиці, він не полінується пройти зайву відстань, щоб самому знайти потрібний будинок, а ось жінка на його місці, відразу ж запитає у перехожих, як їй пройти в потрібне місце.
  • Чоловік боїться втратити власну гідність, тому ніколи не бий по його самооцінці.
  • Це ти завжди придумуєш кілька варіантів, за допомогою яких можна вирішити проблему. Він же вважає, що твої кілька варіантів роблять його особисте рішення невірним.
  • Він не вміє думати в кількох напрямках одночасно. Він більш прямолінійний. Чи не переходь різко від однієї теми до іншої, інакше він зовсім заплутається. Сильна стать розмірковує мовчки і про щось одному.


І остання порада: будь жінкою, думай як чоловік і тобі не буде рівних!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!