» » » Як зробити чарівну паличку в домашніх умовах?

Як зробити чарівну паличку в домашніх умовах?

Як зробити чарівну паличку в домашніх умовах?
Як зробити чарівну паличку в домашніх умовах?

Магія, чаклунство, чари - ці слова заворожують. Атрибутом багатьох сильних чаклунів є чарівна паличка. Чарівники користувалися паличками здавна. Знання про виготовлення цього магічного інструменту передавалися з покоління в покоління і трималися в найсуворішому секреті. Маг використав свою паличку, щоб акумулювати і транслювати свою енергію в навколишній світ.

Треба пам`ятати, що паличка - лише інструмент в руках мага, і сила її прямо пропорційна силі її власника. Тому не варто сподіватися, що будь-яка людина, яка взяла в руки гілочку, зможе чаклувати. Але якщо ви володієте магічною силою, то вам стане в нагоді інформація про те, як зробити чарівну паличку в домашніх умовах.

вибираємо дерево

Традиційно чарівна паличка виготовляється з дерева. Для роботи вам знадобиться молоде деревце або невелика гілка. Для того щоб зробити чарівну паличку в домашніх умовах, насамперед потрібно вибрати породу дерева.



Традиційно палички робили з горіха, бузини, горобини, дуба, але саме для вас може підійти інше дерево. Підіть у ліс і сядьте там серед дерев. Можете зануритися в медитативний стан. Визначте, яке дерево вам подобається, яке вас притягує, а яке, навпаки, відштовхує. Ви можете вибрати березу, хвойні породи, бамбук і ін.

робимо паличку

  1. Коли ви вибрали породу, знайдіть молодий пагін. Ні в якому разі грубо не зривати і не зрізайте гілку. Подумки поговоріть з деревом, попросіть дозволу взяти його гілку і зробити з неї паличку. Ця гілочка повинна бути постійно з вами. Не давайте її нікому, постійно тримайте при собі, де б ви не знаходилися. Вважається, що на притирання палички до людини потрібен приблизно рік. Така паличка буде найпотужнішою і прослужить довго.
  2. Паличку потрібно вирівняти, надати їй форму. Зріжте пагони, видаліть кору - паличка повинна бути чистою і гладкою. Коли повністю очистіть гілочку, дайте їй повністю просохнути.
  3. Зачищати паличку можна пемзою або каменем з дрібнозернистою структурою. Не поспішайте - паличка повинна бути максимально гладкою. Обробка приблизно займає 10 днів і більше.
  4. Паличка вийде правильної циліндричної форми. Ви можете зробити її звуженою догори. У будь-якому випадку, паличка не повинна бути кривої - це утруднить протягом енергії.
  5. Спілкуйтеся з паличкою - пропускайте через неї свої думки, емоції, бажання. Всі магічні дії відтепер робіть, використовуючи паличку. Зробіть її своїм другом і помічником.

На нашому порталі ви знайдете ще одну цікаву статтю на цю тему: Як зробити чарівну паличку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!