» » » Як зробити паличку гаррі поттера?

Як зробити паличку гаррі поттера?

Як зробити паличку Гаррі Поттера?

Шанувальникам фільмів про юного чарівника часто хочеться мати таку річ, як паличка Гаррі Поттера. Купити її можна в багатьох онлайн-магазинах, але ціна може бути дуже кусючою. В такому випадку ви можете спробувати зробити цей цікавий предмет самостійно.

необхідні матеріали

Найпростіше виготовити паличку з паперу. Зробити це досить просто. Для виготовлення палички чарівника вам знадобиться:

  • Папір формату А4.
  • Двосторонній скотч.
  • Клей ПВА.
  • Ножиці.
  • Епоксидна гума.
  • Фарба: латексна, акрилова або з балончика.
  • Вологі серветки.

Інструкція по виготовленню

Спочатку вам потрібно взяти смужку двостороннього скотчу та приклеїти її на листок паперу паралельно одній з діагоналей, але відступивши на кілька сантиметрів убік.

Тепер почніть скачувати лист по діагоналі, при цьому намагайтеся, щоб один кінець майбутньої палички був трохи ширше, ніж інший. Скачавши до смужки скотчу, приліпите папір до нього. Тепер акуратно намажте клеєм нескатанную частина листка паперу і скачайте лист до кінця. Тримайте лист досить міцно, поки клей не підсохне, щоб ваша «паличка" не розгорнулася.

Після повного висихання клею ваша паличка затвердіє. Ображати нерівні кінці листа. Для того, щоб паличка була міцнішою, ви можете вставити всередину ще один скачаний аркуш паперу або заповнити її епоксидної гумою.



По суті ваша паличка вже практично готова до остаточної фарбування. Якщо ви ставите питанням, як зробити паличку Гаррі Поттера, то вам цікаво, як надати нерівності її поверхні. Зробити їх можна за допомогою епоксидної гуми, наклавши її зверху на паличку, надавши бажану форму.

Після того, як епоксидна гума застигне, пофарбуйте вашу паличку в бажаний колір. Бажано використовувати для цього водостійку фарбу.

Щоб зістарити трохи вашу паличку, вам знадобиться розчин чорної фарби і вологі серветки. Акуратно покрийте вашу паличку шаром фарби і зітріть її серветкою в потрібних місцях, створивши ефект потертостей.

Більш докладну інструкцію ви можете знайти в статті про те, як зробити чарівну паличку можна почитати тут.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!