» » » Як зробити корону з паперу?

Як зробити корону з паперу?

Як зробити корону з паперу?
Як зробити корону з паперу?

Сьогодні народити своє чадо на Новий рік не проблема, завдяки величезній кількості різноманітних готових костюмів, які без праці можна придбати в будь-якому магазині міста. Але, пошуки унікального вбрання приведуть до доповнення їх деякими важливими елементами, такими як корона, чарівна паличка. Зовсім необов`язково купувати їх в магазині, найкраще зробити корону справжньої принцеси самостійно.

Використовувати для створення корони можна різні матеріали, в залежності від створюваного образу. Це може бути і мереживна корона з тасьми для прекрасної принцеси, і міцна формений корона з дроту, прикрашена мішурою. Але, найпростішим варіантом створення корони в домашніх умовах, стане використання паперу або картону. На питання, як зробити корону з паперу, відповідь єдиний: нескладно. Створення цього атрибута до костюму не вимагає багато часу, і більш того, може стати цікавим заняттям, як для батька, так і для дитини, який зможе внести свою роль в деяких простих моментах роботи.

Як зробити корону з паперу швидко

Перш ніж вирішити, як зробити паперову корону, необхідно визначитися з матеріалами, які стануть в нагоді в процесі роботи. Перерахуємо їх: папір або картон, рулон фольги, ножиці, клей, олівець і сантиметр. Але, крім основних складових, можуть знадобитися і різні прикраси.

  • На першому етапі роботи Вам необхідно буде заміряти обхват голови майбутнього короля чи королеви.
  • Другий етап полягає в малюванні на папері прямокутника певної довжини і ширини. Довжина фігури буде залежати від отриманих вимірювань голови з додатком двох-трьох см. Ширина - це висота майбутньої корони, яка повинна бути визначена заздалегідь. Зазвичай, ширину роблять 8-10 см.
  • Після того, як прямокутник буде зображений на папері, відступивши від нього близько 4 см, необхідно провести додаткову лінію, від неї малюємо по самі вінця зубчики. За розміром зубці можна намалювати однаковими або зробити їх трішки більше за висотою деякі з них, наприклад, центральні. Але, при бажанні, корону можна залишити без зубців. 
  • Наступним етапом стає вирізання основи корони з паперу та розкладання її на фользі або пакувальної папері, далі вирізання по моделі. Останнім з основних етапів стане склеювання, за допомогою клею, паперу і фольги по верхній і нижній кордонів двох смужок.

Інші веб-ресурси



Дуже багато інформації про те, як зробити корону з картону є в Інтернеті з наведеними докладними схемами. Так, наприклад, детальну інформацію Ви знайдете тут.

Корона з такого матеріалу дуже зручна в тому плані, що з нею можна експериментувати, прикрашаючи і розфарбовуючи її на власний смак і за бажанням дитини. Як зробити красиву корону ще краше? Вам допоможе Ваша принцеса, разом з нею Ви зможете підібрати різні намистинки, блискітки або стрази. Також, таку корону можна прикрасити за допомогою кольорових олівців або фломастерів. Найпростішим способом створити відповідну під наряд корону, є використання пакувального паперу, яка може бути потрібною забарвлення і навіть з готовими візерунками.

Для того щоб здивувати дочку красивій короною, можна подивитися відео як зробити корону з паперу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!