» » » Як намалювати війну?

Як намалювати війну?

Як намалювати війну?

Дуже часто молоді, початківці художники беруться за таку тему, як війна. Намагаються її зобразити. І правильно роблять, з одного боку це розвиває патріотизм так, як наша країна пережила найважчий період Великої Вітчизняної Війни, а з іншого - взявшись за це, ви наберетеся необхідного досвіду.

Війна, це завжди велика кількість людей, техніки, споруд - все це на одному маленькому ділянці. Що б знати, як намалювати війну олівцем або іншими пристосуваннями, потрібно пам`ятати, що зробивши помилку на початку малювання, ви не отримаєте того результату, якого чекаєте. Не втрачайте ентузіазм, малюйте наполегливо, навіть якщо у вас не виходить - проявляйте терпіння.

Спочатку визначитеся, що ви будете малювати. Це може бути, як і поле битви, або партизанський загін, так і боротьба в місті. Тематика дуже різноманітна. Тим більше, зараз дуже відомою є онлайн - гра «World of Tanks», і якщо ви цікавитеся танками, перейдіть по цим посиланням і дізнайтеся, як зобразити танк. Але нас цікавить, як намалювати війну. Після вибору «локації» для малювання, візьміть необхідні для цього інструменти: олівець (бажано середньої та м`якої твердості), фломастери (по потребі), циркуль, ручка, туш і, звичайно, папір хорошої якості.



Розглянемо покрокову інструкції по тому, як намалювати війну поетапно. Для цього вам потрібно:

  • Починайте зображати головне, що ви вибрали (техніка або акцент йде на емоції воїнів), намічайте тулуба, голови людей легкими штрихами олівця. Постарайтеся, в два кроки оформити силуети людей і техніки.
  • Що б легше було зображати, зводите все до геометричних фігур (конус, куля, куб).
  • З кожним свої наступним кроком, наводите жирніше головні силуети людей або техніки (так легше виділити головних героїв вашого малюнка).
  • Після зображення «головного» на вашому малюнку, беріться за оформлення пейзажу (небо, сонце, хмари, трава). Віддалені цілі або інші текстури зображайте приблизно.

Зображуючи війну, ви набираєтесь досвіду і покращуєте свої навички малювання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!