» » » Як намалювати бога?

Як намалювати бога?

Як намалювати бога?

Художники придумали чимало способів малювання богів. Сюжет картин при цьому абсолютно різноманітний: це може бути Зевс-громовержець, з азартом мечущий блискавки, або володар морських глибин Посейдон, або велично сидить на небесному троні фігура. Але яким би не був зображений персонаж, підходити до його створення слід з повною відповідальністю. Адже майбутнього бога необхідно наділити особливими божественними рисами. Отже, як намалювати бога?

Для початку кілька загальних рекомендацій. Боги - це не просто люди. Необхідно показати їх велич і міць. Такого ефекту можна домогтися, позначивши мускулатуру тіла, виконавши кілька ліній глибоких вертикальних зморшок на обличчі і горизонтальних - на лобі. Брови героїв «нависають» над очима і майже з`єднуються на переніссі.

Як намалювати бога Зевса



Наш персонаж буде велично підніматися в повний зріст над хмарами, тримаючи в могутній руці круглий куля блискавки. 1. Накреслимо коло для голови, проведемо лінію шиї. Потім малюємо фігуру, яка згодом стане тулубом, до неї - плечі, лінії рук.

  • Малюємо обличчя. Спочатку бороду і волосся на передній частині голови. Після цього можна додати кілька докладних ліній в області бороди, потім переходимо до наступного кроку.
  • Продовжуємо малювати волосся нашому богу, малюємо вухо. Переходимо до плечей і грудей Зевса. Ретельно прорисуйте лінії м`язів його торса, потужні біцепси і прес.
  • Додаємо рельєфні руки, потім малюємо на зап`ястях браслети. Для додання колориту намалюйте на браслеті деякі грецькі символи. Приступаємо до очей. Тепер малюємо ліву руку, а також круглу блискавку-сферу, яку тримає громовержець.
  • Домальовували могутні руки. Тепер переходимо до савану, який на грецький манер перекинутий через Зевсовим плече. Після цього на рівні пояса малюємо лінії складок, а потім - спідницю.
  • Останнім кроком буде промальовування ніг і сандалій. У висновку додамо лінії в області одягу. Саме час стерти всі допоміжні лінії, які з`явилися в процесі роботи.
  • Разукрасим Зевса на свій розсуд.

Як намалювати бога Зевса

Як намалювати бога Посейдона



Незважаючи на різноманіття образів цього персонажа - його малюють і сидить на троні, і верхом на колісниці, і в оточенні дельфінів - у величі йому не відмовити. Наш герой буде виконаний в повний зріст. Його риб`ячий хвіст граціозний, а сам Посейдон заніс над головою руку з морським тризубцем.

  • Намалюємо форму голови, а потім додамо основні елементи тулуба - коло на місці тіла, овали - руки, зробимо обрис хвоста.
  • На обличчі позначимо місце для очей - два кола. Тепер можна додати до образу Посейдона волосся, що падають на обличчя. Для початку робимо їх об`ємними, збільшуючи кожну паралельною лінією.
  • Тепер намалюємо довгу бороду. Зверніть увагу: у Посейдона дуже красиве і величне обличчя, постарайтеся показати це в своєму малюнку. Таку величність додають довгі вертикальні лінії уздовж скул, навислі брови, темні очі. На завершення цього кроку домалюємо золотий вінець і позначимо праве плече.
  • Тепер можна почати промальовування тіла. Морський бог виглядає сильним, тому визначимо плавними характерними лініями груди і м`язи Посейдона.
  • Підходимо до завершального етапу: робимо ескіз пальців рук. У праву «вкладаємо» великий золотий тризуб. Якщо необхідно, додамо деталей до тіла бога - зробимо його ще більш сильним, збільшивши кількість м`язів. Завершимо хвіст.
  • На цьому етапі закінчуємо хвіст, робимо останні штрихи до його плавника. Додамо кілька плавних ліній до хвоста - підкреслимо його пластику. Тепер можна стерти всі допоміжні лінії.

Як намалювати бога Посейдона

Стаття підготовлена за матеріалами сайту dragoart.com.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!