» » » Чому забороняють "ну, постривай"?

Чому забороняють "ну, постривай"?

чому забороняють

Російських батьків з недавнього часу турбує питання про те, чому забороняють «Ну, постривай!». Відомий радянський мультфільм добре знайомий всім дорослим і дітям. Багато хто вважає його одним з найяскравіших прикладів добрих і повчальних творів "Союзмультфільму".

Заборона «Ну, постривай!» З`явився в зв`язку з прийняттям у 2010 році і вступом в силу з 1 вересня 2012 року закону «Про захист дітей від інформації, що завдає шкоди їх здоров`ю та розвитку». В рамках цього документа вся продукція кінематографії для дитячої аудиторії класифікована за віковими категоріями: 6 +, 12 +, 18 +.

Твори, що потрапили в категорію «для дорослих», не можуть транслюватися в денний час (з 4 до 23 годин). Телеканали можуть їх демонструвати тільки після 23-00 з обов`язковим попередженням про вікове обмеження.

Причиною заборони «Ну, постривай!» Послужили сумніви чиновників в нешкідливості багатьох сцен в мультфільмі. Як виявилося, легендарний мультсеріал пропагує насильство, куріння, порушення правил дорожнього руху та інші протиправні дії, небезпечні для дитячої психіки і виховання.

Іншу інформацію про мультфільми ви дізнаєтеся з статей розділу Мультфільми і анімація



Увага, тільки СЬОГОДНІ!