» » » Де знайти мініган в гта?

Де знайти мініган в гта?

Де знайти мініган в ГТА?
Де знайти мініган в ГТА?

Мільйони шанувальників однієї з найвідоміших ігор в стилі RPG - ГТА - діляться один з одним цікавими знахідками в ігровому світі. Ми розповімо про деякі особливості гри, а саме, де знайти мініган.

Де в ГТА захований мініган?

Доцільно розповісти про місцезнаходження мініган в різних частинах гри. Підемо по порядку.

GTA Vice City

На жаль, розробники не стали додавати мініган у вільний доступ для гравця. Тому єдиний варіант отримання зброї - це покупка. Придбати мініган можна у героя на ім`я Філ вже ближче до кінця сюжету гри. В одній з місій вам доведеться відвозити його в лікарню в нетверезому стані. Після цього мініган буде запропонований вам в якості товару.

GTA San Andreas



Таке потужне зброя, як мініган, розробники не могли не включити в цю частину. Однак отримати його не так вже й просто. Перший і найпростіший варіант - покупка в магазині Ammu-Nation. Він з`явиться на прилавках відразу після того, як ви пройдете всю гру. До речі, про секрети проходження гри ви можете дізнатися з нашої статті Як пройти ГТА.

Є й інший спосіб. У другому місті (San Fierro) є залізничний міст, який з`єднує його і третє місто (Las Venturas). Обзаведіться реактивним ранцем або вертольотом (в крайньому випадку, стрибну з парашутом) і вирушайте на одну з опор моста. У будь-якому випадку вам знадобиться літальний засіб. Детальніше про способи польоту в ГТА ви зможете почитати в нашій статті Як літати в ГТА (GTA). Там, на самому верху, ви і знайдете жадане знаряддя.

GTA IV

В цій частині гри мініган, на жаль, відсутня. Однак на просторах інтернету існує маса модов до гри (їх ви можете знайти, наприклад, на сайтах gta-real.com або libertycity.ru), Де ця зброя відтворено в найдрібніших подробицях. Його можна використовувати в самих різних місіях, що значно полегшує проходження деяких з них.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!