» » » Як зробити портал в пекло в minecraft?

Як зробити портал в пекло в minecraft?

Як зробити портал в пекло в Minecraft?

Гра "Minecraft", незважаючи на свою специфічну графіком, залишаються дуже популярною. І в цій грі дійсно є пекло, куди Ви можете потрапити, побудувавши спеціальний портал. Велика частина території пекла, як і годиться, залита лавою, біля якої можна добути пекельні камені. З істот Ви зможете зустріти хрюкаючих свінозомбі, Іфритом і жахливих гаст, які літають і поливають Вас зверху вогнем.

До речі, робити портал в пекло є сенс лише в тому випадку, якщо Вам потрібні ресурси. Наприклад, світлопис в пеклі навалом, яку можна роздобути, розбивши светокамні. Ці камені розташовані, як правило, під стелею в печерах. Светопиль - дуже корисний ресурс, який використовується як в оригіналі гри, так і в різних модифікаціях. Ми Вас заінтригували? Що ж, дізнайтеся прямо зараз, як зробити портал в пекло в "Minecraft".

  1. Майте на увазі, якщо Ви хочете потрапити в пекло, Вам слід для початку роздобути такий ресурс, як обсидіан. Видобувається він за допомогою алмазної кирки. Перед цим вода повинна потрапити на блоки лави. Однак не впадайте у відчай, якщо алмазів для створення кирки у Вас немає. Блоки обсидіану можна створювати прямо на місці Вашого майбутнього порталу. В цьому випадку Вам будуть потрібні відра, щоб транспортувати воду і лаву до місця потенційного порталу.
  2. Яким чином Крафт обсидіан, вирішувати тільки Вам. У будь-якому випадку, щоб зробити портал в пекло в "Minecraft", Ви повинні побудувати рамку з цього матеріалу. Виглядати вона повинна як прямокутник: п`ять блоків по вертикалі і чотири - по горизонталі.
  3. Далі, зроблену рамку слід підпалити за допомогою звичайного кресала.
  4. Після виконаних дій Ваш портал в пекло має запрацювати. Ви побачите фіолетове світіння і відповідні звуки, які зазвичай можна почути, коли грішників варять в котлах з маслом. Зайдіть в портал, якщо не страшно, і постійте в ньому деякий час.
  5. І ось Ви вже в пеклі. Ласкаво просимо!


Ось як зробити портал в пекло в "Minecraft". Якщо є що додати, залишайте коментарі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!