» » » Як побудувати портал в ендер-світ?

Як побудувати портал в ендер-світ?

Як побудувати портал в Ендер-світ?
Як побудувати портал в Ендер-світ?

Ендер-світ приваблює багатьох гравців майнкрафт. Адже саме там можна битися з Драконом і стати володарем численних скарбів. Тому питання про те, як побудувати портал в Ендер-світ, не втрачає своєї актуальності.

Будівництво порталу

Щоб побудувати портал в Ендер-світ, необхідно мати на руках 12 артефактів Ока Ендер і 12 блоків. Останні потрібно встановити на землі у вигляді рамки - 4х4. На кожен з блоків кладеться око Ендер. Після чого отруюються портал, за допомогою якого ви зможете потрапити в заповітний світ Ендер.

Пошук порталу в світ Ендер

Щоб потрапити в Ендер-світ, зовсім необов`язково будувати портал, його можна знайти. Для цього вам також буде потрібно Око Ендер. Саме цей артефакт буде виступати в якості компаса, який вкаже потрібний шлях. Для цього візьміть око Ендер і підкиньте. Після цього артефакт визначить потрібний напрямок і почне летіти до найближчого порталу в Ендер-світ. Вам лише залишиться слідувати за ним. Коли артефакт опуститься на землю, вам буде потрібно відшукати під нею лабіринт, де буде знаходитися рамка порталу з осередками, в кожну з яких потрібно встановити по артефакту. Після цього ви потрапите в світ Ендер.

Також вам можуть бути цікаві статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!