» » » Як переміщуватися (в майнкрафт)?

Як переміщуватися (в майнкрафт)?

Як переміщуватися (в майнкрафт)?

Телепортація - явище, при якому об`єкт переноситься з одного місця в інше за дуже короткий проміжок часу (майже миттєво). Багато ігор надають таку можливість своїм гравцям. З цієї статті ви дізнаєтеся, як можна переміщуватися в Minecraft.

Як переміщуватися в майнкрафт в одного користувача грі

На жаль, в одного користувача грі способів телепортації не так вже й багато. Їх всього лише три:

  • за допомогою каменю Краї;
  • за координатами;
  • через портали.

камінь Краї

Озброївшись каменем Краю (випадає після вбивства мандрівника Краї), можна переміщуватися на невеликі відстані, кинувши його в тому напрямку, куди ви маєте намір переміститися. Варто бути обережним, так як при приземленні ви можете отримати шкоди, залежить від відстані, на яке телепортувалися.

координати

Для того щоб переміщуватися за допомогою координат, потрібно з`ясувати координати місця, куди ви маєте намір переміститися. Потім необхідно в командному рядку ввести команду / tp «x y z», де x, y, і z відповідають потрібним координатами. Щоб з`ясувати ваше нинішнє місце розташування, необхідно натиснути клавішу F3.

портал

В одиночній грі існує два види порталів: В Край і Нижній світ. Портал в Пекло можна побудувати з обсидіанових блоків самостійно, а ось для того щоб потрапити в Ендер-світ, доведеться знайти фортеця, відшукати в ній портал і починають його, вставивши відсутні очі Краї.

Телепортація в мультіплеере



Можливість переміщуватися в грі по мережі багато в чому залежить від обраного сервера. Але, в будь-якому випадку, ви завжди зможете переміститися з будь-якого місця на карті за допомогою команди / home. Не забудьте попередньо, перебуваючи у себе вдома, прописати команду / sethome, яка встановить ваше житло точкою появи.

Переміщення в майнкрафт до одного

В мережевій грі майнкрафт можна також переміщуватися до одного. Перш, ніж переміститися до товариша, переконайтеся, що він не перебуває на краю або в іншому небезпечному місці і введіть команду / tp «ваш нік» «нік вашого друга». Після цього гравець, до якого ви маєте намір переміщуватися, повинен дати свій дозвіл командою / tpaccept. Тільки в цьому випадку ви зможете переміщуватися до товариша.

Телепортація за допомогою модов

Існує величезна кількість модів, що дозволяють гравцеві миттєво переміщатися тим чи іншим способом. До основних відносять:

Industrial Craft2

Встановивши дану модифікацію, ви зможете скрафтіть телепорт, що працює тільки від Багатофункціонального енергохранітеля або багатофункціонального надмістких пристрою, так як кожне миттєве переміщення вимагає неймовірних витрат енергії. Телепортувати з його допомогою можна предмети, мобів і гравців.

CraftBook

Телепортами в CraftBook служать настінні таблички, які мають всього два рядки. Значення верхнього рядка можна змінювати на ваш розсуд. Це дуже зручно, так як ви можете позначити, куди саме переносить певна табличка. У другому рядку прописуються координати точки, в яку ви хотіли б переміщуватися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!