» » » Як дюпать в майнкрафт?

Як дюпать в майнкрафт?

Як дюпать в майнкрафт?
Як дюпать в майнкрафт?

Не всім до душі годинами стирчати в шахті, добуваючи настільки рідко зустрічається і найбільш цінний ресурс в майнкрафт - алмаз. Тому багато гравців з завидною старанністю шукають нові і нові баги для дюпа речей, а зокрема - алмазів. У цій статті ми розглянемо, як дюпать речі в майнкрафт в різних версіях.

ДЮП - це баг, що дозволяє гравцям клонувати (множити) предмети. Найчастіше нелегальний і карається баном на більшості серверів. Найпоширенішою версією для сервера на даний момент є версія 1.5.2.

Як дюпать в майнкрафт 1.5.2

Якщо ви хочете дюпать речі в майнкрафт через Нодус, то необхідно встановити цю програму для клонування речей. Ось як в майнкрафт можна дюпать речі з Нодусом:

  1. скачайте і встановіть Nodus.
  2. Зайдіть в меню Nodus, перебуваючи в грі (клавіша «Y»).
  3. Вгорі, посередині екрану, з`явиться рядок Client Manager, натисніть на квадрат праворуч від неї (відкриється меню).
  4. У меню виберіть пункт Bind Editor.
  5. Під пунктом Bind Editor з`явиться рядок зі значенням «NONE». Помістіть в неї курсор і натисніть на цифровій клавіатурі (праворуч) клавішу «1». Натисніть кнопку «Add», що знаходиться праворуч. Те ж саме виконайте з цифрами 2, 4 і 5.
  6. Прокрутіть список, розташований в тому ж меню нижче і знайдіть «Numpad1». Натисніть на третій осередок праворуч. У рядку введіть команду «chat [пробіл] / unregister [пробіл] [ваш пароль для входу на сервер]». Цією командою ви будете користуватися для швидкого виходу з сервера. Вона дозволяє вам бути в офлайні для сервера, перебуваючи в грі. Натисніть кнопку «Add».
  7. Якщо необхідно увійти на сервер, знайдіть «Numpad2». Натисніть на третій осередок праворуч. У рядку введіть команду «chat [пробіл] / register [пробіл] [ваш пароль для входу на сервер] [пробіл] [ще раз ваш пароль для входу на сервер]».
  8. Для того щоб користуватися функцією дюпа, виберіть «Numpad4». Натисніть на третій осередок праворуч. У рядку введіть команду «chat [пробіл] [пробіл] / lwc [пробіл] mode [пробіл] droptransfer [пробіл] select».
  9. Для відключення дюпа знову виберіть «Numpad4». Натисніть на третій осередок праворуч. У рядку введіть команду «chat [пробіл] [пробіл] / lwc [пробіл] mode [пробіл] droptransfer [пробіл] off».
  10. Натисніть на клавішу «Esc» (вихід з меню).

клонування речей



Дюпать також можна речі на серверах майнкрафт (безпосередньо процес клонування):

  1. Натисніть кнопку «4». У чаті з`явиться повідомлення «Натисніть лівою кнопкою за цільовим скрині».
  2. Виберіть потрібний скриню і натисніть лівою кнопкою миші. У чаті з`явиться повідомлення «Успішно зареєстрований цільової скриню».
  3. Важливо! Перш, ніж приступити до Дюпуа, дістаньте всі речі зі свого інвентарю (в тому числі броню), так як в процесі дюпа вони можуть безповоротно зникнути. Після цього покладіть в інвентар тільки той предмет, який ви збираєтеся скопіювати.
  4. Відкрийте скриню і помістіть в нього (в інвентар) потрібний предмет.
  5. Одночасно відкрийте скриню і натисніть клавішу «1».
  6. Помістіть в свій інвентар предмет зі скрині.
  7. Натисніть сполучення клавіш «Ctrl + Q».
  8. Натисніть кнопку «2».
  9. Відкрийте скриню. Предмети в ньому розмножилися. Значить, ДЮП виконаний успішно.

Як дюпать речі в майнкрафт 1.5.2 без Нодуса

Ця функція працює не на всіх серверах. Для цього методу дюпа вам знадобляться рейки і вагонетка. Щоб бути впевненим, що копіювання вийде, переконайтеся, що вагонетка має властивість затягування предметів. За допомогою перерахованих вище предметів можна дюпать в Minecraft 1.5.2 наступним чином:

  1. Візьміть предмети, які ви хотіли б скопіювати, і киньте їх в вагонетку за допомогою клавіші «Q».
  2. Натисніть кнопку «Esc» і відключіться від сервера.
  3. Підключіться знову.
  4. Зруйнуйте вагонетку.
  5. Підберіть випали предмети. Кількість предметів, які випали з вагонетки, буде в два рази більше, ніж ви помістили туди спочатку.


В інших версіях гри також існують різні способи дюпа.

Як дюпать броню в майнкрафт 1.7.7

При використанні даного виду дюпа викинуті речі залишаються в інвентарі і з`являються в тому місці, куди ви їх кидаєте, тобто дублюються:

  1. Помістіть в панель швидкого доступу елементи броні.
  2. Натисніть одночасно праву кнопку миші і клавішу «Q».
  3. Підберіть викинуті речі. Тепер ви маєте по два елементи кожного виду броні.

Як дюпать речі в Minecraft 1.7.9

Для даного методу дюпа вам знадобиться побудувати портал в пекло, підвести до нього рейки і обмежити рух в інший бік за допомогою будь-якого блоку. Для активації потрібно підвести важіль до рейок за допомогою червоного пилу і встановити на них вагонетку з скринею. Ось як можна дюпать в Minecraft цим методом:

  1. Покладіть в скриню один або кілька алмазів.
  2. Активуйте механізм, щоб вагонетка поїхала до порталу.
  3. У той момент, коли вагонетка буде переміщуватися, викладіть зі скрині то, що ви в нього поклали.
  4. Прокрутіть в пекло і заберіть з вагонетки ще один алмаз / кілька алмазів.

Даний спосіб вимагає чималої вправності, так як потрібно встигнути вчасно забрати предмет до телепортації.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!