» » » Як знайти село в майнкрафт?

Як знайти село в майнкрафт?

Як знайти село в майнкрафт?

Гра майнкрафт захопила уми багатьох ігроманів. У ній можна створити свій власний світ і використовувати різні чарівні предмети, а це неймовірно цікаво. Однак багато предметів в грі простіше купити, ніж шукати способи зробити їх самому. Для цього в майнкрафт необхідно знайти село і торгуватися з її жителями. Отже, як і де в майнкрафт можна швидко знайти село?

Методи пошуку села в Minecraft

Карта

Карту місцевості можна зробити за допомогою компаса і восьми шматків паперу. Іноді масштаб карти занадто великий, щоб його змінити, можна обкласти карту на верстаті папером - масштаб відразу зменшиться. Цей спосіб підійде тим, хто використовує вже готові світи. Будь-які незвичайні будівлі на карті вам слід вивчити.

Паралельний світ

Потрібно натиснути кнопку F3, а потім ввести в вікно команду / seed. Таким чином ви знайдете так зване "зерно" для створення нового світу. З його допомогою вам потрібно буде самостійно створити новий світ. Врахуйте, що він повинен бути суперплоского, з єдиним Біоми пустелі або рівнини. Після цього над цим світом треба політати, і виявивши село, запам`ятати її координати. Повернувшись в ваш світ, спробуйте дістатися до цих координат - практично завжди село буде на тому ж місці. У дуже рідкісних випадках цей спосіб не спрацьовує.

режим творчості



Не дуже швидкий, але зате 100%. Знайдіть село в цьому режимі і запам`ятайте її координати.

моди

Для зміни ігрового процесу, а також для внесення частки новизни, можна встановити спеціальні моди для поселень в майнкрафт. З їх допомогою вам буде доступно набагато більшу кількість різних поселень, а також вони будуть відрізнятися за своєю архітектурою, величиною і напрямку діяльності. Це можуть бути сільськогосподарські села або ж великі промислові міста. Мод Millenaire - один з найпопулярніших на цю тематику.

Дізнайтеся також про те, як зробити в майнкрафт портал в село.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!