» » » Як зробити бомбу в майнкрафт?

Як зробити бомбу в майнкрафт?

Як зробити бомбу в майнкрафт?
Як зробити бомбу в майнкрафт?

У грі майнкрафт величезний світ, де можна робити все що завгодно для своєї розваги. Можна будувати міста, завести сад, полювати на кубічних тварин і монстрів. Також завжди цікаво створити щось, що може руйнувати, а потім застосувати це в світі гри. Мабуть, найпопулярніша серед геймерів майнкрафт річ - динаміт і різні види бомб, в тому числі і ядерна бомба. Але не кожен початківець геймер гри знає, як зробити бомбу в майнкрафт.

Розглянемо кілька рецептів динаміту і бомб докладніше нижче.

Як зробити динаміт

Щоб зробити динаміт, необхідно:

  1. Спочатку створити просте ТНТ з піску і пороху. Порох маємо в вікні крафта у вигляді хреста по кутах і центру. Решта осередків заповнюються піском.
  2. Потім робимо вдосконалену промислову версію ТНТ. Розташовуємо на середньої лінії вікна крафта горизонтально три звичайних ТНТ. В інші осередки додаємо кремній. Вийде чотири блоки промислового ТНТ, який буде потужнішим, ніж звичайно. Однак такий ТНТ знищує частково випали блоки, так само як і простий ТНТ. Тому необхідно зробити динаміт.
  3. Динаміт робиться з промислового ТНТ і нитки. Розташовується у вікні крафта довільно. Динаміт відмінно підійде для збору ресурсів після вибуху, так як не знищує випали блоки.

Можна зробити також липкий динаміт. Для цього вставляємо в вікно крафта вісім блоків динаміту і по центру каучук. Такий динаміт буде кріпитися до стінок при кидку. Однак щоб зробити великий вибух, знадобиться дуже багато динаміту і простору, де ви його помістіть. З ядерною бомбою такої проблеми не буде.

Як зробити ядерну бомбу в майнкрафт



Величезна перевага ядерної бомби в майнкрафт - це зосередження величезної вибухової сили в одному блоці, що зручно при вибуху великих територій і битви з босом. Створюється вона так:

  1. Добудьте необхідні матеріали: чотири низькозбагаченого ТВЕЛ, дві поліпшених електронних схем, два уранових блоку і покращений корпус механізму.
  2. У вікні крафта розташуйте ресурси так: чотири низькозбагаченого ТВЕЛ по кутах, дві мікросхеми по центру в верхньому і нижньому ряду, по центру вікна крафта корпус механізму, а в решту осередки - уранові блоки.

Після цього бомбу можна розташувати де завгодно і активувати.

Також ви можете прочитати наші корисні статті Як зробити трубу в майнкрафт і Як зробити в майнкрафт феєрверк.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!