» » » Як грати на денді?

Як грати на денді?

Як грати на Денді?
Як грати на Денді?

Денді - назва неофіційною приставки, яка в основному продавалася на пострадянському просторі замість Nintendo з 1992 року. Приставка стала дуже популярна в Росії, Казахстані та Україні. Саме можливість гри з друзями зробила приставку знаменитою. Бувало, люди цілими ночами грали в улюблені ігри, сидячи на дивані.

Сучасний ж людина часто не знає, як грати на приставці. Про те, як запустити гру на Денді і пограти, ви дізнаєтеся нижче.

Як грати на Денді в ігри

Щоб запустити гру на Денді, спочатку необхідно придбати картриджі з іграми. Картриджі відрізняються один від одного різною кількістю ігор на них, жанрами і навіть виглядом. Наприклад, часом можна знайти картриджі без пластмасової оболонки, у вигляді звичайної плати. Вони працюють так само добре, як і картриджі з оболонкою.

Є картриджі з величезною кількістю ігор, а є картриджі всього з однією або двома дендііграми. У більшості випадків на картриджах записані піратські копії ігор з Nintendo, а часом і з інших приставок того часу. Вибір досить великий, і для кожного геймера знайдеться щось до душі.

Насамперед треба підключити приставку до телевізора через дроти і налаштувати її. Робиться це звичайно з допомогою різнокольорових "тюльпанів", які вставляються в отвори для них. Після цього приставка буде готова до роботи, і досить вставити картридж з грою, взяти джойстик і грати одному або з друзями.

Популярні ігри на Денді



На Денді було випущено дуже багато хороших ігор. Пропонуємо вам список найпопулярніших з них.

Super Mario Bros

денді

Нехитра бродилка, в основі сюжету якої лежить історія про сантехніці Маріо. Мета гри - проходити рівні і врятувати в кінці принцесу. Гра дозволяє стрибати на звірів, вбиваючи їх, розбивати головою цеглини в повітрі і плюватися вогнем. Можливо грати удвох.

Battle City

Суть гри - керуючи танком, захистити свою фортецю від ворожих. Дія відбувається в замкнутому просторі з безліччю розбиваються перешкод. Можна також грати удвох.

Contra

денді

Знаменита екшен-гра, яка нагадує пригоди в джунглях Рембо. Можна грати удвох або одному. Суть гри - відстрілювання ворогів за допомогою різної зброї.

Якщо ж у вас не було приставки або вона зламалася, впадати у відчай не варто. Вже давно на комп`ютері є емулятор знаменитих ігор Денді. Але щоб в них пограти на комп`ютері, необхідно завантажити та встановити особливу програму-емулятор.

Як грати в Денді на комп`ютері

Всім хочеться час від часу зануритися в дитинство. Але що робити, якщо приставки немає, а пограти в улюблені в дитинстві гри хочеться? Для цього і був придуманий емулятор Денді на комп`ютері.

Всі ігри на Денді представляють собою файли формату .nes. Всі ці ігри можна завантажити з торрентів і просто з інтернету, наприклад, з цього сайта.

Грати так, як на Денді допоможе спеціальна програма-емулятор, яку можна завантажити тут. Звичайно, таких програм існує безліч, але всі вони мало чим відрізняються, а поширюються безкоштовно.

Після розпакування програми з`явиться папка з файлами, де буде ярлик емулятора. дендіЗапустивши його, ви відкриєте вікно, де можна вказати шлях до викачаних раніше ігор для Денді. Також в програмі можна налаштувати управління клавіатурою. Вибираючи кнопки Денді, ви привласнюєте клавішах значення, які зручні вам. Після цього можна починати грати в ігри, використовуючи клавіатуру.

Зрідка в емуляторі можна налаштувати дозвіл екрана, але зазвичай грають в невеликому вікні, так, як це вимагає гра.

В емуляторі також є одна дуже чудова річ, якої завжди не вистачало в дитинстві - це функція збереження. Тепер ви зможете зберегтися в будь-який момент і продовжити наступного разу з того ж місця. Якщо раніше ви не могли пройти якийсь рівень і починали гру заново, то тепер у вас є шанс пройти будь-яку гру до кінця за допомогою функції збереження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!