До чого сняться обійми?

До чого сняться обійми?

Обійми - важлива складова життя будь-якої людини. Обніматися завжди приємно і наяву, і уві сні. Розглянемо, до чого сняться обійми: хороший чи це знак чи поганий?

Обійми: тлумачення сну

Для того щоб правильно витлумачити цей сон, необхідно спочатку згадати, які почуття наповнювали вашу душу, коли уві сні ви обіймалися з цією людиною.

  • Якщо ви обіймалися з відчуттям щастя, радості і любові - то такий сон дуже хороший, він обіцяє вам сприятливий розвиток відносин з цією людиною. Це може бути ваш супутник по життю, колега, родич. Хвилюватися нема про що.
  • Якщо ж при обіймах вас переповнювало почуття тривоги, страху, печалі або навіть ви плакали, то цей сон - поганий знак. Такі обійми між подружжям віщують сімейні сварки і непорозуміння. Якщо ж ви обіймалися з родичами, то це може говорити як про сварки, так і про можливі хвороби. З колегами - до скандалів на роботі і догани з боку начальства. У будь-якому випадку, будьте обережні і уважно поставтеся до побудови відносин з цією людиною. Не сваріться зайвий раз, щоб не втілити печаль уві сні в печаль наяву.
  • Якщо ж вам приснилося, що ви обіймаєте абсолютно незнайомого вам людини, то це означає, що вас незабаром відвідають несподівані гості. Приємним буде це відвідування для вас чи ні, підкажуть, знову ж таки, ті емоції, які ви відчували в своєму сні.

Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам витлумачити сон. Ви можете ознайомитися ще з однією статтею на цю тему: До чого сниться обіймати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!