До чого сниться чорний?

До чого сниться чорний?

Превалювання будь-якого кольору уві сні говорить про певний душевний стан людини.

Щоб зрозуміти, до чого сниться чорний колір, потрібно проаналізувати свій настрій, емоційний стан. Швидше за все, в цьому випадку виявиться, що людина сильно зосереджений на внутрішніх переживаннях, які його пригнічують.

До чого сниться чорний колір жінкам

Для жінок велика кількість чорного кольору уві сні є несприятливим ознакою. Наприклад, якщо дамі піднесли в подарунок чорне плаття, то такий сон пророкує наближення сварки, тривожного стану. Для того щоб розтлумачити такий сон, необхідно прочитати нашу статтю До чого сниться чорне плаття.

Бачити себе в чорному весільному платті для дівчини означає, що вона найближчим часом отримає неприємна звістка. Якщо вам приснилися чорне волосся - це попередження, що потрібно бути дуже обачною при знайомствах, існує небезпека зустрітися з коханцем-ловеласом, який сильно захопить.



Багато сонники попереджають, що чорний колір є символом майбутньої печалі, важкої хвороби або навіть смерті.

Що віщує чорний уві сні чоловікові

Чоловіки, як і слабка стать, бачачи чорний колір в сновидіннях, повинні бути готові до зустрічі з неприємностями. Якщо сниться пес чорного забарвлення, то варто придивитися до свого найближчого друга, можливо, він не настільки вірний, як вважається. Детальніше розтлумачити такий сон, допоможе наша стаття До чого сниться чорна собака.

Сон, в якому чоловік бачить себе в оточенні чорних речей, говорить про наближення сильної печалі. І причиною, швидше за все, послужать трагічні події. Про наближення періоду глибоких життєвих переживань каже сон, в якому бачить його чоловік дарує чорні квіти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!